Osto-opas uuteen keittiöön

Olemme mukana keittiömatkallasi suunnittelemassa keittiötäsi elämää varten. Alkuun pääset helposti tämän oppaan avulla.

Keittiö on tunnetusti kodin sydän. Siellä kokataan, onnistutaan, poltetaan keitokset välillä pohjaan, iloitaan, maistellaan ja haistellaan. Parhaat juhlatkin päätyvät keittiöön, jos ne eivät ole jopa alkaneet sieltä. Keittiössä on elämää.

Uuden keittiön hankinta avaa mahdollisuuksia toteuttaa oma unelmien keittiö. Vaihtoehtoja toteutuksella on yhtä paljon kuin ideoitakin, joten materiaalien paljous saattaa jopa huimata. Oli lähtökohta minkälainen tahansa, oikeanlaisella valmistautumisella keittiön hankinta sujuu huolettomasti ja on parhaimmillaan yksi elämän mukavimpia ja näkyvimpiä muutoksia.

Aloitetaan keittiömatka yhdessä.

Moodboard køkken finer

Askel 1: Inspiraatio

Löydä oma keittiötyylisi

Millainen on sinun unelmiesi keittiö? Oletko enemmän kansainvälisen puhdaslinjaista designia, teknisiä ratkaisuja ja moderniutta arvostava? Vai kenties käytännöllisyyttä, kodikkuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja hakeva kokkaaja? Lähde liikkeelle testaamalla keittiötyylisi!

Inspiraatiota keittiösuunnitelmiin löydät nykyisin useista lähteistä. Selaa sisustuslehtiä, Instagramia ja Pinterestiä, tarkkaile ympäristöäsi niin ystävien luona kyläillessäsi kuin vieraillessasi ravintoloissa; jääkö mieleesi jokin ratkaisu, jonka ympärille haluaisit oman keittiösi muodostuvan?

Sivuiltamme löydät puolestaan inspiraatiota, kuten asiakastarinoista ja inspiroivasta mallistostamme.

Olet koska tahansa tervetullut käymään myymälässämme, jossa voit konkreettisesti kokea keittiömallistomme ja uusimmat trendit sekä jutella suunnittelijoidemme kanssa

Askel 2: Suunnittelu

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö

Kun mielessäsi on jo muutamia ajatuksia, mitä uudelta keittiöltäsi haluat, varaa suunnitteluaika lähimpään Novartin myymälään, verkkotapaamiseen tai kutsu suunnittelija kotiisi. Kartoitamme yhdessä toiveesi ja tarpeesi ja teemme sinulle räätälöidyn kaluste- ja tilasuunnitelman.

Suunnittelukäynnillä sinulla on hyvä olla mielessäsi alustavia toiveita materiaaleista ja väreistä sekä raamit budjetille. Kerro rohkeasti budjetistasi, sillä keittiön hintaan voidaan vaikuttaa esimerkiksi materiaali- ja kodinkonevalinnoilla sekä varustelutasolla. Olemme koonneet hintaesimerkkejä kotisivuiltamme. Lisäksi hintatyökalumme kertoo, miten materiaalivalinnat vaikuttavat keittiön hintaan.

Suunnittelija tekee myös mittakäynnin, jolla varmistamme, että tehty suunnitelma ja tilat ovat varmasti yhteensopivia. Voit tutustua kalustemitoitukseemme myös etukäteen.

Askel 3: Tilaus

Vahvistetaan suunnitelmat ja aikataulut

Kun lopulliset suunnitelmat on hyväksytty, on aika tilata keittiö. Aikaa tilauksesta toimitukseen menee keskimäärin 4-6 viikkoa, toki voit halutessasi määritellä toimituksen myös pitemmälle. Jokainen keittiömme valmistetaan tilaustyönä Novartin Nastolan tehtaalla.

Novart toimittaa päivittäin kalusteet lähes 100 suomalaiseen kotiin, joten voit luottaa kokemukseemme. Toimitamme kalusteet valmiiksi tehdaskoottuina; asennus on helppoa ja toimivuus ja kestävyys taattu.

Katso videolta, kuinka kotimaiset Novart-keittiöt valmistuvat.

Askel 4: Rahoitus

Valitse sinulle sopiva kuukausierä

Keittiön ostamisen ei tarvitse vaatia suurta kertasijoitusta. Rahoituksen avulla maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit hakea rahoitusta jo ennen yhteydenottoa kätevästi verkossa ilman, että rahoituspäätös sitoo sinua vielä mihinkään.

Rahoituskampanjamme avulla saat ensimmäiset 6 kuukautta korotonta maksuaikaa. Rahoitus on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun haluat varustella keittiösi laadukkaammilla toiminnoilla, mutta budjettisi ei anna sijaa suurempaan kertasijoitukseen.

Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör

Askel 5: Asennus

Hyödynnä asennus- ja remonttipalvelumme

Uusi keittiösi toimitetaan kotiisi turvallisesti kuljetusvakuutettuna sovittuna ajankohtana. Keittiön voi toki asentaa itsekin, mutta sinulle huolettomimmin asennus hoituu, kun luotat ammattimaiseen asennustiimiimme. Asennustyö on huomioitavissa kotitalousvähennyksissä ja asennuspalvelulle annamme kahden vuoden takuun.

Halutessasi huolehdimme koko keittiöremontista; hoidamme paikalle putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, jolloin remontti sujuu mutkattomasti ilman turhia viivästyksiä. 

Asennusoppaassamme on paljon hyödyllistä tietoa ennen keittiön toimitusta.

Askel 6: Nauti uudesta keittiöstäsi

Uusi keittiösi on valmis! Kutsu perhe ja ystävät pöydän äärelle, on aika nauttia unelmiesi keittiön mahdollisuuksista.

Asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.