Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja

Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Novartin modernilla, alan huippu-teknologialla varustetussa tehtaassa Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksessa 70 vuoden ajalta.

Yhtiöllä on vahva markkina-asema sekä kohdemyynnissä että jälleenmyynnissä. Kohdemyynnissä asiakkainamme ovat suomalaiset rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Jälleenmyynnissä yksityisasiakkaita palvelevat maan laajuisesti tuotemerkkiemme erikoismyymälät tai valitut kauppaketjut.

Novart toimittaa päivittäin n. 100 asiakastoimitusta suomalaisiin koteihin.

AJANKOHTAINEN TIEDOTE:

Poliittinen lakko 3.10. ja sen vaikutukset Novart Oy:n toimituksiin

Teollisuusliitto ry ja Ammattiliitto Pro ry järjestävät poliittisen lakon 3.10.2018. Poliittisen lakon kestoksi on ilmoitettu 3.10.2018 klo 0.00 – 4.10.2018 klo 0.00.

Lakon piiriin kuuluu myös Novart Oy:n Nastolan tehdas. Tästä johtuen lakko tulee vaikuttamaan Novart Oy:sta riippumattomista syistä toimitusaikatauluihimme.

Kehoitamme sidosryhmiämme ja asiakkaitamme varautumaan lakosta aiheutuviin toimitusviiveisiin jo ennakkoon, niiltä osin kuin se on mahdollista.

Lisätietoja:
Novart Oy
Kari Roos
Interim CEO & CFO
kari.roos@novart .fi