Laminaattitaso keittiössä - 4 syytä suosioon

Laminaatti on suosittu tasomateriaali keittiössä. Nykyisin laminaattitasojen valikoima on hyvin laaja, mikä tekee laminaatista kestävyyden rinnalla myös tyylikkään valinnan keittiöön. Listasimme neljä syytä miksi valita laminaattitaso.

Kökslucka Malevik brun, laminatbänkskiva Mullvad - Marbodal

1. Kestävä materiaali

Laminaattitaso kestää työtasona hyvin kulutusta ja keittiön toimintoja. Sen pinta on vettä ja likaa hylkivä, joten pienemmätkin apukokit voi huoletta ottaa mukaan keittiöpuuhiin. Huomioi kuitenkin, että kova pinta voi vahingoittua kuumuudesta.

2. Laaja väri- ja kuosivalikoima

Laminaattityötasoissa valinnanvaraa on paljon sekä värien että kuosien osalta! Tyyleissä jäljitellään myös luonnonmateriaaleja, kuten marmoria ja puuta, joten laminaattitasollakin saat luksuksen tuntua keittiöön.

Laminaattityötasojen valikoimamme

Marbodal Fagerö Tall - köksliv

3. Helppohoitoinen

Keittiössä syntyy luonnollisesti roiskeita ja tahroja, eikä niitä pidäkään pelätä. Mutta tärkeää on, että saat keittiön jälleen loistavan puhtaaksi. Laminaatti on työtason materiaalina hyvä valinta, jos sinulla ei ole aikaa tai energiaa tasojen puhtaana pidolle. Yleensä laminaattitasolle riittää, että pinta pyyhitään puhtaaksi esimerkiksi nihkeällä rätillä. Puhdistamiseen käyvät myös peruspuhdistusaineet. Pinta on myös jo valmiiksi vettä ja likaa hylkivä.

4. Edullinen

Laminaattitaso on muihin tasomateriaaleihin verrattuna edullisin materiaali. Silti sinun ei tarvitse tinkiä tyylikkyydestä, sillä valikoima on erittäin laaja ja mieluisa vaihtoehto löytyy varmasti joka tyyliin.

Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.

Terveellinen vaihtoehto

Meillä Novartilla laminaattipintaisille työtasoillemme on myönnetty M1-luokitus, joka kertoo materiaalin vähäpäästöisyydestä. Materiaalien valinnalla onkin vaikutusta myös sisäilman laatuun ja laminaatti on tässä sarjassa turvallinen vaihtoehto.

Keittiön työtason valintaan kannattaa panostaa, sillä työtaso on yksi keittiön käytetyimmistä elementeistä. Tasomateriaalia valitessa on syytä kiinnittää huomiota ainakin kolmeen asiaan; miten ja kuinka usein keittiötä käytetään, millaista tyyliä keittiöön haetaan sekä mitä keittiö saa maksaa.

Työtason valintaopas

Bänkskiva Laminat Iron Bark Marbodal Fagerö Tall - ramhylla med behållare för odling.
Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.