Sinulle suunniteltu

Toimiva kokonaisuus syntyy yksityiskohdista.

Materiaalit, värit ja muodot. Toimiva kokonaisuus syntyy tarkoin harkituista yksityiskohdista. Valitse keittiö, joka on suunniteltu elämää varten. 

 

Kiinnitä huomiota kontrasteihin, materiaaleihin ja pintojen ja muotojen kohtaamisiin; ne antavat keittiöllesi luonnetta, luovat jännittäviä yhdistelmiä ja ennen kaikkea tekevät keittiöstäsi persoonallisen, juuri sinulle suunnitellun. Keskity siihen, miltä materiaalit tuntuvat, miten vetimet vaikuttavat ilmeeseen, mitä laatikoiden sisältä löytyy. Tehtävämme on auttaa sinua luomaan yksilöllisesti sinulle suunnitellun kokonaisuuden, joka koostuu sinulle merkityksellisistä yksityiskohdista.

Keittiö, jossa yksityiskohdat merkitsevät

Tämän modernin keittiön muotoilu sai inspiraation kauniista 70-luvun talosta, jossa se sijaitsee. Vanha olohuone sai tehdä tilaa keittiölle, jonka L-muoto koostuu kahdesta osasta.

Sisustustakan ympärille suunniteltiin kaapistot sileällä, maalatulla ovimallilla, jonka värinä on Luonto-värikokoelman sävy Hiekka. Kaunis ja kulmikas vihreä laatta on yksityiskohta ja sävy, joka huokuu talon rakennusvuoden tunnelmaa. Kylmälaitteiden vetimet ovat myös pieni yksityiskohta, jolla on suuri ero. Nordic Nature -malliston kauniit tammivetimet eivät ainoastaan luo jännittävää ilmettä, vaan ne myös yhdistävät keittiön osat yhteen.

Yksityiskohdat luo tilasta kokonaisuuden

Keittiön toinen osa jatkuu siitä, mihin pakastimen vetimet päättyvät. Vetimet raamittavat kauniisti Nordic Naturen ruskeaksi petsattua tammiviiluovea. Uuni ja höyryuuni antavat perheelle runsaasti tilaa ruoanlaittoon, ja liesitason molemmille puolille jää reilusti työtilaa.

Yläkaapit ovat hiekkaa, ja avohyllyt tuovat mahdollisuuksia sisustukseen. Sama laatoitus jatkuu välitilassa ja seinällä, mutta nyt mattapintaisena luonnonvalkoisena. Keittiö on kehystetty näyttävästi, mikä tekee siitä isossa tilassa hieman intiimimmän. Suunnitteluyksityiskohta, joka luo esteettisesti kauniin ilmeen.

Yksityiskohdat eivät lopu keittiöön. Seinien tapetti sopii tilan väreihin ja lattian kaunis laatta korostaa tunnelmaa. Jokainen yksityiskohta tekee tilasta tarkoin mietityn kokonaisuuden.

Yksityiskohdat pintaa syvemmällä

Värit ovat keittiössäkin vahva trendi. Valitse isommille pinnoille luonnonmukaisia värejä, joita täydennät rohkeiden värien kontrasteilla esimerkiksi laatoituksessa, huonekaluissa ja sisustuksessa.

Yksityiskohdat merkitsevät myös pintaa syvemmällä. Kun harkittu linja jatkuu aina laatikostojen sisäpuolelle asti, luot keittiöösi arvokkuutta ja luonnetta, toiminnallisuutta unohtamatta.

Valitse mieleisesi väri Luonto-värikokoelmastamme ja olet jo luomassa yksityiskohtia.

Varaa tapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa

  • Tapaamiset myymälässä, digitaalisesti tai kotonasi.

  • Valitse ajanvarauskalenteristamme aika sinulle sopivimpaan ajankohtaan.

  • Tapaamisessa teemme sinulle suunnitelman ja tarjouksen toiveidesi mukaan.

  • Ammattitaitoiset suunnittelijamme sinua varten.

Varaa oma aikasi