Lucka Arkitekt plus Bark målad i brun kulör. Köksö med bänkskiva Iron Bark i kvartskomposit. Matsalshörnet av väggskåp och sittbänk skapad av bänkskåp skapar inbjudande plats i köket.

Kodinkonevalikoima

Kodinkoneet viimeistelevät ominaisuuksillaan uuden keittiösi. Kattava valikoimamme tarjoaa viimeisimmät, toimivat ratkaisut moneen tyyliin jääkaapista viinikaappeihin. Oikeilla yksityiskohdilla saadaan lopputulos, joka on sekä toimiva että ulkonäöltään viimeistelty.

 

Avuksi kodinkoneiden valintaan

Kodinkoneita valitessa kannattaa ottaa huomioon muutamia tärkeitä näkökohtia, jotta koneet tulee valittua varmaksi omaan käyttötarkoitukseen sopiviksi ja ne miellyttävät päivästä toiseen.  Siksi olemme koonneet yhteen seitsemän kysymystä, jotka voivat auttaa sinua löytämään juuri ne oikeat kodinkoneet:

  • Millainen laitteen ulkonäkö sopii keittiöösi?
  • Mille laitteille keittiössä on tilaa?
  • Minkä kokoisia kodinkoneiden tulisi olla?
  • Onko sinulla vaatimuksia energiankulutukselle?
  • Pitäisikö kodinkoneillasi olla erityisiä toimintoja?
  • Asettaako keittiön sisustus toiveita esimerkiksi värien suhteen?
  • Onko sinulla vanhoja putkia ja asennuksia, jotka vaativat kytkennän?

Tutustu tunnettujen merkkien kodinkoneisiin

Kampanjaedut
Katso ajankohtaiset tarjouksemme laadukkaista kodinkoneista
Tutustu
Marbodal Signatur Ekbacken - köksö

Integroituna vai ilman

Valittujen kodinkoneiden tulee istua saumattomasti keittiöön. Siksi kannattaa harkita kannattaako valita vapaasti seisovat vai integroidut kodinkoneet. Integroiduilla kodinkoneilla saat yhtenäisen ilmeen, jossa keittiön ovet ovat enemmän esillä, kun kodinkoneet on piilotettu ovien taakse katseilta piiloon. 

Sitä vastoin vapaasti seisovat kodinkoneet voivat antaa keittiössä leikkisämmän ilmeen. Se antaa mahdollisuuden valita erilaisia ​​tyyliin sopivia materiaaleja, jotka yhdistää keittiön ja luovat erilaisia yksityiskohtia.


Sekoita ja yhdistä materiaalit

Teräksiset kodinkoneet luo keittiöön rustiikkisen ilmeen, kun taas musta uuni tummassa keittiössä tekee virtaviivaisen ja modernin tunnelman. Valikoimasta löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka voivat korostaa tai puolestaan minimalisoida keittiön tyyliä.

Ruostumaton teräs on suosittu materiaalivalinta, sillä se on kestävä ratkaisu, joka kestää korkeita lämpötiloja ja useimpia nesteitä ja elintarvikkeita. Samalla ruostumaton teräs on erittäin hygieeninen, koska se on helppo puhdistaa.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.

Voinko asentaa laitteet itse?

Suosittelemme, että pyydät valtuutetun ammattilaisen asentamaan kodinkoneet. Jos teet sen itse, on tärkeää, että olet ottanut yhteyttä jälleenmyyjään tai sinulla on tarvittavat tiedot oikeasta kytkennästä. Veden ja sähkön osalta voi olla vaatimuksia, jotka estävät asentamisen itse. Nämä kannattaa miettiä jo ostohetkellä, jotta voi tarvittaessa tiedustella asennuspalveluna.


Huolto pääosassa

Uusien laitteiden iän pidentämiseksi on tärkeää huolehtia niiden kunnossapidosta. Siitä on useita etuja ja useimmiten huoltaminen ei vaadi juurikaan työtä.

Muista poistaa kalkki astianpesukoneesta kerran kuukaudessa ja puhdistaa suodattimet. Sulata pakastin, kun sen pinnoilla on yli 5 mm huurretta. Varmista jääkaapista, että tyhjennysaukko on puhdas, jotta kosteus pääsee valumaan pois.

Muut keittiön yksityiskohdat