Marobdal Arkitekt plus Bark - i brun kulör. Köksö, med avslutningshylla, stor vägghylla med ett integrerat skrivbord, och matsalshörnet
skapar flera inbjudande platser i köket.

Novart-kalusteiden takuu

Vastaamme tuotteestamme materiaali- ja valmistusvirheiden osalta yleisten, toimialaa määrittelevien Rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan sopimusehtojen mukaisesti.

Myönnämme lisäksi 5 vuoden toimivuustakuun kaikille koti- ja asumiskäytössä oleville kalusteille ja niiden osille edellyttäen, että niitä on käytetty ja huollettu asianmukaisesti.

Oheistuotteille sovelletaan ko. valmistajan määrittelemää merkkikohtaista takuuta. Esimerkiksi saranoiden takuu on 25 vuotta.

Yritysasiakkaille tai urakoitsijan kautta hankittuihin Novart-keittiöihin sovelletaan YSE 1998 mukaisia takuuehtoja.

Lindö Hav i PLUS-utförande med platsbyggd känsla. Bänkstående vitrin skåp med lådor.

Takuun voimassaolon edellytykset

 • Virheilmoituksen yhteydessä on pystyttävä todistamaan kalusteiden valmistaja ja toimitusajankohta asiakirjoin tai muulla luotettavalla selvityksellä. Takuu siirtyy asunnon omistajuuden mukana.

 • Kalusteiden säilytys, varastointi, asennus, päivittäinen hoito ja huolto ovat tapahtuneet Novartin erillisen asennus-, hoito-, huolto- ja käyttöohjeen mukaan huolellisuutta noudattaen.

 • Kalusteita on käytetty normaaleissa koti- ja asumisolosuhteissa.

 • Kalusteita ei ole kuormitettu tai käytetty normaalista poikkeavasti.

 • Takuun piiriin kuuluvasta virheestä on ilmoitettu viipymättä sen havaitsemisesta tai kun sen havaitseminen olisi täytynyt selkein perustein tapahtua.

Takuu ei pidä sisällään

 • Normaalia kulumista.

 • Vaurioita, jotka ovat aiheutuneet sellaisesta käytöstä tai asennuksesta, joka poikkeaa kalusteille normaalista ja tarkoituksenmukaisesta käytöstä tai asennuksesta.

 • Normaaleja värimuutoksia, esimerkiksi ajan tuomaa patinaa.

 • Vaurioita, jotka johtuvat kalusteisiin yhdistetystä, liitetystä tai upotetusta kodinkoneesta tai muusta laitteesta (liiallinen kuumuus, kosteus, riittämätön tuuletus tms.).

 • Välillisiä vahinkoja, esimerkiksi tulipalo tai muut vaurioita aiheuttavat tapahtumat.

 • Muita kuin Novartin vastaamasta asennuksesta johtuvia vaurioita.
Ikon moodboard lamel træ

Kalustetakuu

Nobia Finland Oy:n kalusteiden tulee täyttää kaikki laatuvaatimuksemme, ja vaatimukset eroavat piiloon jäävien ja näkyvien osien välillä. Kalusteita tarkastellaan määritellyn, normaalin käyttöetäisyyden päästä.

Pintakäsiteltyjen tuotteiden osalta näkyvän maalipinnan tulee olla yhtenäinen. Ajoittain näkyvissä ja piiloon jäävissä pinnoissa muutamia pintavirheitä sallitaan. Lommoja tai painaumia ei sallita uusissa tuotteissa.

Reunanauhoituksen osalta näkyvien pintojen on oltava ehjiä ja liimasaumojen tiiviitä.

Piiloon jäävissä osissa sallitaan hieman enemmän sellaisia poikkeamia, jotka eivät vaikuta tuotteen toiminnallisuuteen tai kestävyyteen.

Joutsenmerkityt tuotteet

Valikoimissamme on Joutsenmerkittyjä tuotteita kaikki 30 mm laminaattitasot sekä ovet 969S, 60MU, 60MUS ja 60MUK.

Joutsenmerkityillä tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Tutustu valikoimaan

Marbodal - bänkskiva Moorland Fog

Tuotepalaute

Kiitos, kun valitset kotimaisen, Nastolassa valmistetun tuotteen! Haluatko antaa palautetta ostamastasi tuotteesta? Ole mukana kehittämässä valikoimaamme ja anna meille palautetta. 

Katso lisää