Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör

Keittiösuunnittelu

Keittiö on niin paljon enemmän kuin keittiö. Se on elämän näyttämö, joka asettaa raamit monelle tärkeälle tapahtumalle. Se on ennen kaikkea toiminnallinen ympäristö,
jossa kodin arjen ja juhlan pitää soljua saumattomasti päivästä toiseen. Se on inspiraation lähde, usein kodin näyttävin ja keskeisin tila. Se on myös paikka, jossa asetetaan vaatimuksia ympäristölle, niin valmistusvaiheessa kuin arjessa.

Keittiö elämää varten

Keittiö on kodin sydän. Autamme sinua suunnittelemaan siitä tilan elämääsi varten. Matka uuden kodin sydämen toteuttamiseksi saattaa tuntua haastavalta monien valintojen keskellä eikä kaikkea välttämättä ymmärrä ottaa huomioon. Keittiösuunnittelijamme auttavat löytämään yksityiskohdat, materiaalit ja nykyaikaisimmat ratkaisut, jotta unelmat muuttuvat suunnitelmiksi.

Keittiön suunnittelu aloitetaan jokaisen asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta. Olipa sitten ajatukset uudesta keittiöstä pitkälle mietittyjä tai täysin avoimia, keittiösuunnittelijamme ovat ammattitaitoisia, joilta ei vaihtoehtoja lopu. 

Haluamme tehdä ajanvarauksen sinulle mahdollisimman helpoksi: valitse aika ajanvarauskalenteristamme ja nähdään myymälässä tai verkkotapaamisessa haluamanasi ajankohtana. Tai pyydä meidät kotikäynnille ja nähdään sinun kotonasi.

Varaa suunnitteluaika

Olemme täällä sinua varten

Inspiraatiotyökalu
Haluatko kokeilla uuden keittiösi suunnittelua?
Tutustu
Muotoile Nordic Nature haluamallasi tavalla. Mitä sinä valitsisit?
Kokeile suunnittelutyökalua

Osta nyt, maksa 3 kuukauden päästä

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta.

Katso lisää

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.