Mallisto

Yritysmyyntimme palvelee ammattirakentajia ja -rakennuttajia monipuolisella kalustemallistolla varmistaen tuotteiden elinkaaren pitkäkestoisuuden. Suurin osa keittiön ovista, karmeista ja laminaattitasoistamme on M1-päästöluokiteltu. Tämä tarkoittaa, että ne kestävät tiukat ympäristö- ja toiminnalliset vaatimukset.

Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja toteutamme kullekin hankkeelle upeat keittiöt, kylpyhuoneet ja kodin kiintokalusteet vastuullisesti. Luomme yhdessä lisäarvoa asunnon ostajalle ja asukkaalle valitsemalla kohteisiin aikaa kestävät kalusteratkaisut.

Marbodal Arkitekt plus Sand - kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay.

Keittiömallistomme

Laajasta mallistostamme löydät eri hintakategorioihin soveltuvat tuotteet laadukkailla ominaisuuksilla. Valmistamme tehtaallamme Nastolassa päivittäin noin sata keittiötä, joiden yhdenkään laadusta emme tingi.

Katso kaikki keittiöt

Kylpyhuonemallistomme

Me Novartilla olemme kehittäneet kalusteet, jotka on mukautettu käyttötarpeisiin, nykytrendeihin ja kokemukseemme kylpyhuoneen sisustamisesta. Tästä syystä löydät meiltä laajan valikoiman kalusteita kylpyhuoneisiin.

Katso kylpyhuonemallisto

Liukuovi- ja säilytysmallistomme

Vuosia kestävän, täydellisen vaatekaapin ja säilytystilan luominen voi olla haaste. Autamme sinua matkan varrella.

Katso liukuovimallisto