Ammattirakentajien ja -rakennuttajien palveluksessa

Me Novartilla olemme alan markkinajohtaja, joka tuntee suomalaiset kodit ja keittiöt. Olemme mukana kehittämässä koko toimialaa tuoden innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja elämään ja arkeen.

Yritysmyyntimme palvelee ammattirakentajia ja -rakennuttajia monipuolisella kalustemallistolla ja palvelukonsepteilla varmistaen tuotteiden elinkaaren pitkäkestoisuuden. Tiedämme, mihin rakentaminen on menossa – vastuulliset ja hyvin suunnitellut ratkaisut, valmiiksi tehtaalla kootut tuotteet, hukan minimoiminen, kokonaisprosessin hallinta ja kumppanuusyhteistyön syventäminen ovat keskeisessä roolissa alan kehittämisessä.

Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja toteutamme kullekin hankkeelle upeat keittiöt ja kodin kiintokalusteet vastuullisesti. Luomme yhdessä lisäarvoa asunnon ostajalle ja asukkaalle valitsemalla kohteisiin aikaa kestävät kalusteratkaisut.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Palvelumme ja tuotteemme

Korkealaatuiset tuotteemme valmistetaan Lahden Nastolan tehtaalla ja mallistomme pitävät sisällään kaikki tehtaalla valmistettavat tuotteet: kylpyhuonekalusteet, säilytysjärjestelmät ja vaatehuoneiden hyllyjärjestelmät.

Valmistamiemme tuotteiden lisäksi toimitamme myös muut keittiöön liittyvät energiatehokkaat tuotteet, kuten altaat, allastasot ja kodinkoneet. Laajasta mallistostamme löydät eri hintakategorioihin soveltuvat tuotteet laadukkailla ominaisuuksilla. Meiltä saat myös laadukkaat Premium-tason tuotteet. Toimitamme kalusteet lähes 100 asuntoon päivässä pientaloista suuriin kerrostaloihin.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja asiantuntemusta pienistä aina suuriin rakennushankkeisiin asti. Palvelukokonaisuuksiin sisältyy asiakaskohtaisten valikoimakonseptien rakentaminen, kohteen kalustesuunnitelmien laatiminen sekä mittaus-, kuljetus- ja ammattitaitoinen asennuspalvelu sekä asukasmuutospalvelu. Toimitamme kalusterungot tehdaskoottuina, mekanismit ja laatikot asennetaan tehtaalla. Yli 200 ammattiasentajaamme huolehtivat kalusteiden asennuksesta kohteessa. Tarvittaessa toimitamme kalusteet myös ilman asennusta. Novart on kalustetoimituksissa ammattimaisen rakentamisen markkinajohtaja Suomessa.

Suunnittelun tukena tarjoamme 3D Revit- ja ArchiCad-tiedostot, jotka ovat ladattavissa Prodlib-sivuilta. Revit- ja Archicad-tuotekirjastossa on laaja valikoima muun muassa keittiö-, kylpyhuone- ja liukuovellisista säilytyskalusteista.

Köksö

Asukasmuutospalvelu

Tarjoamme Novartilla kokonaisvaltaista muutospalvelua yhdessä alueellisen projektimyynnin kanssa huomioiden kaikkien osapuolten tarpeet asiakasystävällisellä tavalla. Tarjoamme alueellisesti projektimyynnin palveluamme Novart-myymälöissä lähellä asiakkaita: 12 muutospalveluun perehtynyttä myymäläämme asiantuntijoineen palvelevat sinua henkilökohtaisesti ympäri Suomea.

Talotehdasteollisuus

Taloteollisuuden suuntana on ollut jo pitkään yhä enemmän teolliset muuttovalmiit tai sisustusvalmiit talot. Talopaketeissa keittiökalusteet kuuluvat suunniteltuun talokokonaisuuteen mukaan. Tarjoamme mahdollisiin keittiökalusteiden muutostarpeisiin talotehtaiden asiakkaille yksilöllisen suunnittelupalvelun. Yhteistyömme talotehtaiden kanssa mahdollistaa asiakaslähtöisen yksilöllisen asiakasmuutospalvelun teollisen rakentamisen aikataulun mukaisesti. Alueellinen projektimyyntimme toimii Novart-myymälöiden yhteydessä ja niissä ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa perussuunnittelun, asiakaspalvelun, yksilölliset asiakasmuutokset sekä asennukset.

Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.

Linjasaneeraus

Putkiremontti on aina täydellinen hetki keittiön uusimiselle. Ammattilaistemme kehittämän palvelumuodon ansiosta putkiremontin yhteydessä tehty keittiö- tai kylpyhuoneremontti, tai vaikka molemmat, sujuu jouhevasti ilman erillistä remonttia. Novart-myymälöissämme putkiremontteihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat projektin sujumisesta suunnittelusta aina asennukseen asti.

Linjasaneeraukseen erikoistuneet myymälämme:

Putkiremontin edut

Yksi remontti

Vanha keittiö on joka tapauksessa purettava ainakin osittain remontin tieltä, joten on järkevää ja kannattavaa tehdä keittiöremontti putkiremontin yhteydessä. Keittiöremontin tarkastaa aina taloyhtiön valtuuttama virallinen tarkastaja, joten tiedät, että remonttisi on aina oikein tehty.

Säästä aikaa

Saat ammattilaisen valmiiksi miettimä projektisuunnitelma aikatauluineen. Keittiön designista ja toimivuudesta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä suunnittelemme juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen keittiön.

Säästä vaivaa

Kun koko keittiöremontti on ammattilaisen toimesta suunniteltu alusta loppuun, jää kalusteiden tilaus sekä tarvittaessa myös sähkö- ja putkitöiden tilaus ja aikataulutus ammattilaiselle.

Säästä rahaa

Vanha keittiö pitää joka tapauksessa ainakin osittain purkaa, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten, jos kyseessä vanhempi keittiö, saattaa olla järkevämpää asentaa nykyisten kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat nykyhetken tarpeita sekä ergonomialtaan, toiminnallisuuksiltaan että ulkonäöltään.

Asennus takuutyönä

Novart-kalusteiden asennukseen koulutetut ja perehtyneet luottoasentajamme takaavat onnistuneen ja viimeistellyn lopputuloksen - ja aina takuutyönä.

Asennuksesta verovähennys jopa 4800 €

Kannattaa myös muistaa, että toisin kuin putkiremonteissa, asennus- ja remonttityöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen, jopa 4800 €.