Värivalikoima

Värin valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, kun suunnittelet kotisi sisustusta. Oikeat värit voivat tuoda esiin tilan parhaat puolet, luoda halutun tunnelman ja heijastaa persoonallisuuttasi.

Puumateriaalit

Laadukkaat puiset materiaalit tuovat lämpöä ja luonnollista kauneutta kotiisi. Valikoimastamme löydät puisia ovia, upeita säleitä ja puuviiluja, jotka sopivat täydellisesti keittiöön, kylpyhuoneeseen ja vaatekaappeihin. Tutustu eri vaihtoehtojen ainutlaatuisiin sävyihin ja tekstuureihin ja luo kotiisi ajaton ja tyylikäs ilme.

Lue lisää

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja maanläheinen värikokoelma, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnostamme. Asiantuntijamme valitsevat kaikki värit huolellisesti, jotta ne kestävät pitkään.

Katso kokoelmamme

Maalatut ovet

Luo kotiisi persoonallinen tunnelma valitsemalla ainutlaatuinen väri kalusteittesi oviin. Kaikki sävyt on huolellisesti valittu ja luotu luomaan elämää ja muistoja vuosien ajoilta. Värit ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta, jotta ne kestävät aikaa. 

Lue lisää maalatuista ovista

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.

Tummat sävyt

Musta ja tummat ovimateriaalit tuovat kotiisi modernia eleganssia ja ajattomuutta. Näiden sävyjen avulla luot tyylikkäitä kontrasteja ja syvyyttä tiloihin, olipa kyseessä sitten keittiö, kylpyhuone tai vaatekaappi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen tumman sävy, joka sopii juuri sinun kotiisi.

Lue lisää

Esimerkkejä tummista komistuksista

Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det rustikke landlige preget alt etter hvilket tilbehør du velger.

Tumma avokeittiö koostuu melamiiniovista tummassa sävyssä hiiltynyt puu. Myös vetimet ovat tummia olleessaan harjattu mattamusta lippavedin, minkä lisäksi tumma Stalan allas syventää värimaailmaa entisestään. Eloisa tasovalinta ja aamiaiskaapin vaalea sisus tuovat kokonaisuuteen mukavaa kontrastia.

Yhdistä työtasojen ja ovien värimaailma

Työtaso ja ovet yhdessä voivat tehdä keittiöstä tai kylpyhuoneesta todellisen taideteoksen. Kun työtasot ja ovet ovat harmoniassa, tilan värimaailma muodostaa yhtenäisen ja rauhallisen kokonaisuuden.Työtasojen yhdistäminen oviin on täydellinen tapa korostaa suomalaisen designin perusperiaatteita – yksinkertaisuutta, toimivuutta ja luonnonläheisyyttä. Voit valita esimerkiksi luonnon inspiroimia sävyjä, kuten pehmeitä harmaita, maanläheisiä ruskeita tai raikkaita valkoisia. Tämä tuo tilaan rauhallisuutta ja ajattomuutta, joka on tyypillistä suomalaiselle muotoilulle.

Tutustu tasovalikoimaan

Millaisen kokonaisuuden sinä valitsisit? Luo suunnittelutyökalullamme unelmiesi yhdistelmä.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus

Autamme sinua suunnittelemaan kylpyhuoneesta tilan elämääsi varten.

Suosituimpia värejämme

Melamiini

Vaalea tammi
Melamiini vaalea tammi
- ovet maalattu peiliovi hiekka 497
- vedin CD12 
- runkoväri vaalea tammi melamiini

Maalattu peiliovi

Hiekka
Hiekka
Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.

Maalattu peiliovi

Tähkä
Tähkä

Nordic Nature

Tammi pystyviilu
Tammi pystyviilu

Supermatta

Vihreä
Vihreä