Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Keittiö Novartilta

Tavoitteenamme on tarjota keittiökalusteet, jotka vastaavat tarpeitasi ja käyttötapojasi, mutta ovat myös makusi ja tyylisi mukaisia vuodesta toiseen. 

Inspiraatiota kotiin

Etsitkö suunnitelmia kotiin? Meiltä löydät viimeisimmät ideat!
Lue ajankohtaisia ja mielenkiintoisia artikkeleita uutisista ja trendeistä, vinkeistä ja neuvoista tai esittelyjä asiakkaidemme kodeista.

Inspiroidu

Marbodal - kök Arkitekt plus beige i tidlös design

Varaa tapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa

  • Tapaamiset myymälässä, digitaalisesti tai kotonasi.

  • Valitse ajanvarauskalenteristamme aika sinulle sopivimpaan ajankohtaan.

  • Tapaamisessa teemme sinulle suunnitelman ja tarjouksen toiveidesi mukaan.

  • Ammattitaitoiset suunnittelijamme sinua varten.

Varaa oma aikasi

Miksi valita Novart?

Me Novartilla olemme valmistaneet suomalaisia keittiöitä Nastolassa jo yli 70 vuoden ajan. Toimimme pitkään neljällä tunnetulla brändillä: Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart. Vuonna 2023 nämä neljä yhdistyvät yhdeksi Novart-brändiksi.

Nykyisin tehtaaltamme lähtee sata keittiötä päivässä suomalaisiin koteihin. Paikallinen tuotanto vähentää logistiikkaa ja keskittyy kestävään tuotantoon.

Lue lisää meistä

Usein kysyttyjä kysymyksiä keittiöistä

Keittiön valitsemisen pitäisi olla helppoa ja joustavaa. Tarjoamme ammattitaitoisen suunnittelijan, joka on mukanasi aina inspiraatiosta valmiiksi asennettuun keittiöön.

Lue lisää polusta uuteen keittiöön

Jos sinulla on Novart-keittiö vuodelta 2015 tai sitä uudempi, voit vaihtaa keittiösi ovet.

Uuden keittiön hinta riippuu monista tekijöistä, kuten materiaalien valinnasta, työtasoista, tarvikkeista ja tietysti keittiösi koosta.

Lue lisää siitä, mikä vaikuttaa keittiöremontin hintaan

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiön erissä ja sinulle sopivalla kuukausierällä. Näin rahaa jää muuhunkin ja pystyt valitsemaan keittiöösi haluamiasi materiaaleja. 

Lue lisää Novart-rahoituksesta

Valitsemastasi keittiömallista riippuen keittiön toimittaminen meiltä kestää keskimäärin 6 viikkoa. Lisätyöratkaisuissa toimitusaika on jonkin verran pidempi.

Myymälöillämme on käytössä omat asentajamme, jotka auttavat sinua keittiön ja muiden kalusteiden asentamisessa. Työ sisältää takuun, jotta voit olla varmasti tyytyväinen tekemäämme työhön. Lisäksi asennustyö on vähennettävissä kotitalousvähennyksessä.

Laajasta valikoimastamme löydät kodinkoneet useilta eri kodinkoneiden valmistajilta.

Lue lisää kodinkoneista