Novartin historia juontaa juurensa aina 1940-luvulle, jolloin Nastolan tehtaamme tontilla valmistettiin ensimmäiset keittiökalusteet. Nykyisin toimitamme keittiön joka arkipäivä 100 suomalaiseen kotiin. Toimintamme kulmakiviä ovat design, vastuullisuus ja asiantuntijuus.

Keittiöiden valmistus alkoi keskellä luonnonkaunista Nastolaa vuonna 1945, samalla tontilla, jolla tehtaamme edelleen sijaitsee. Novart syntyi, kun vuonna 1989 useampi keittiökalusteyritys yhdistyi yhdeksi.

Toimimme pitkään neljällä tunnetulla brändillä, Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart. Vuonna 2023 nämä neljä yhdistyvät yhdeksi Novart-brändiksi; näin kohtaat meidät kaikissa vaiheissa aina inspiraatiosta valmiiseen keittiöön asti saman Novart-brändin alla. Vahva asemamme designin ja vastuullisuuden edelläkävijänä, laaja mallistomme sekä sitoutuneet ammattilaisemme mahdollistavat sinulle keittiön, jonka et uskonut edes olevan mahdollinen.

Designbrändinä haluamme tarjota kestävää suunnittelua. Muotoilua, joka tuntuu yhtä hyvältä niin sinusta tänään kuin seuraavasta sukupolvesta huomenna. Kestävä suunnittelu perustuu sekä visuaalisuuteen että laatuun. Suunnitteluun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty muodostamaan kokonaisuuden, joka palvelee sinua arjen, juhlan ja vuosien vaatimukset huomioiden.

Suunnittelemme keittiöitä elämää varten.

Design

Muotoilu, joka keskittyy yksityiskohtiin, materiaaleihin ja uusiin ratkaisuihin.

Vastuullisuus

Huomioimme vastuullisuuden niin keittiöiden valmistuksessa kuin vastuullisen elämän mahdollistamisessa keittiöissämme.

Asiantuntijuus

Toteutamme sinulle tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan keittiön laadukkaasti aina suunnittelusta asennukseen.

Taustalla Suomen ja Euroopan suurimmat keittiöalan yritykset

Ylivoimaisen laajan valikoiman lisäksi meillä Novartilla vahvuus on paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa. Olemme Suomen suurin keittiökalustevalmistaja ja kuulumme Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

Mikä vaikuttaa keittiövalmistajan valintaan?

  • Tunnemme suomalaisen asiakkaan: ymmärrämme hänen tarpeensa ja toiminnallisen designin tärkeyden.

 

  • Olemme osa johtavaa keittiöalan konsernia Nobiaa: vahva kansainvälinen tuki, johon yhdistyy paikallinen vivahde ja asiantuntemuksemme.

 

  • Kotimainen toimija: tehtaamme on toiminut Lahden Nastolassa 1940-luvulta alkaen. Tunsit meidät aiemmin Keittiömaailmana, A la Carte- ja Petra-keittiöinä.

 

Varaa suunnitteluaika

Avainlippu

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Novart-brändin tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä. Kalusteet valmistetaan Novartin tehtaalla keskellä luonnonkaunista Nastolaa.

FI-tuotesertifikaatti

Tuotesertifikaatti on puolueettoman osapuolen todistus siitä, että valmistettavat tuotteet täyttävät määriteltyjen standardien ja määräysten vaatimukset valmistuksen laadunvarmistuksen ja tuotteen ominaisuuksien osalta.

ISO 14001 ympäristöjärjestelmä

Sertifioitu ISO 14001 -järjestelmä kertoo asiakkaille, että yritys minimoi aktiivisesti yrityksen omien prosessien, tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta sekä pyrkii vaikuttamaan alihankkijoidensa ympäristötoimintaan. Sertifioitu ympäristöjärjestelmä takaa myös, että yritys noudattaa toiminnoissaan ympäristömääräyksiä ja -lakeja.

Valtakunnalliset yritysasiakkuudet

Valtakunnallisissa yritysasiakkuuksissa ja sopimusasiakkuuksissa sinua palvelee Novart-yritysmyynti. 

Yritysmyynnin yhteystiedot
Yhteydenotot: yritysmyynti@novart.fi
Tarjouspyynnöt: tarjous.yritysmyynti@novart.fi

Pienet ja keskisuuret yritysasiakkuudet

Pienissä ja keskisuurissa yritysasiakkuuksissa sinua palvelee alueellinen pro-myyntimme, jonka yhteystiedot löytyvät myymäläsivultamme. 

Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme
Onko sinulla kysyttävää hinnoistamme tai keittiöstäsi ja sen toimituksesta? Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme Novart-myymälöissä.

Henkilöstömme

Myynti    Kari Roos
Tuotanto    Kari Rintala
Hankinta    Marko Mäkinen
Logistiikka    Silja Leirost
Laatu ja vastuullisuus    Anna Hokkanen