Vastuullisuus keittiössä

Vastuullisuuden huomioiminen keittiön val­mistusvaiheessa on erittäin tärkeää, mutta yhtä tärkeää on huomioida vastuullisuus keittiötä käytettäessä.

Kuinka huomioimme vastuullisuuden toiminnassamme?

Vastuullisuus on meillä Novartilla toimin­tamme keskiössä. Yhdessä konsernimme Nobian kanssa olemme asettaneet selkeät ja tiukat vastuullisuustavoitteet. Teemme paljon töitä, jotta toimittamamme keittiöt ja kalusteet täyttävät niille asetetut laatuvaati­mukset sekä ottavat huomioon ympäristöön liittyvät asiat. Haluamme myötävaikuttaa ihmisten ja ympäristön kestävämpään tulevaisuuteen niin suunnittelun ja materi­aalivalinnan kuin valmistusmenetelmien ja kuljetuksen suhteen.

Vastuullisuuden huomioiminen keittiön val­mistusvaiheessa on erittäin tärkeää, mutta yhtä tärkeää on huomioida vastuullisuus keittiötä käytettäessä.

Kuinka autamme asiakkaitamme
huomi­oimaan vastuullisuuden keittiöarjessa?

Meille vastuullisuus tarkoittaa myös sitä, että voit toimia vastuullisesti keittiössäsi. Keittiö on paikka, jossa vietämme paljon aikaa ja jossa iso osa kodin toiminnoista tapahtuu.

Oikeilla valinnoilla ja ratkaisuilla voidaan säästää vettä ja energiaa, vähentää ruoka­hävikkiä, parantaa lajittelua, pidentää ruoan säilyvyyttä tai vaikka tuottaa osa ruoasta itse, kuten yrttejä kasvattamalla. Kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka auttavat sinua elämään vastuullisemmin.

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Line kan fås med innramming i foliert MDF i samme farge.

Vastuullisuusvinkkimme jokaiseen keittiöön

Sosiaalisen vastuullisuuden puolesta