Työtasot

Työtason tulee sopia tyyliltään kokonaisuuteen ja olla samalla keittiön osa, joka kestää useiden vuosien jatkuvaa käyttöä. Työtaso on iso ja tärkeä osa keittiötäsi, komponentti, joka mukautuu tarpeisiisi sekä jokaiseen arkipäivään ja juhlaan. Valikoimamme työtasoja on saatavana useista eri materiaaleista ja malleista, joilla kaikilla on tietyt erityisominaisuudet.

Mikä pöytätaso kannattaa valita?

Työtason valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joka tehdään uuden keittiön hankinnassa. Työtaso vaikuttaa paljon keittiösi ilmeeseen ja se on myös merkittävä budjetin kannalta.

Kokemuksemme on, että olet lopputulokseen tyytyväisin, jos otat puhtaan visuaalisuuden lisäksi huomioon myös käytännöllisyyden ja toimivuuden keittiön työtason valinnassa. Keittiön työtasosi tulee kestää vähän kaikkea jokapäiväisessä elämässä.

Kun haluat löytää täydellisen työtason, on tärkeää päättää, kuinka paljon kulumista sen tulee kestää ja kuinka paljon puhdistusta ja huoltoa se vaatii. Mikään pöytätaso ei ole täysin huoltovapaa – mutta jotkut ovat kestävämpiä kuin toiset.

Katso työtasojen hoitovinkit

Marbodal - blandare från Mora

Käytännöllinen, esteettinen vai budjettiystävällinen?

Kun valitset uutta työtasoa, tavoitteena on varmasti mahdollisimman hyvännäköinen, laadukas ja käytännöllinen lopputulos parhaalla hinnalla. Työtasojen valikoimassamme on monia vaihtoehtoja erilaisilla ominaisuuksilla, joista voit valita omaan budjettiin ja tarpeisiin sopivaan hintaan.

 

5 tärkeää huomiota valintaan

Kun etsit keittiöösi työtasoa, sinun tulee ottaa huomioon useita seikkoja:

  • Kuinka paljon huoltoa ja siivousta olet valmis tekemään?
  • Haluatko laittaa kuumia asioita sen päälle?
  • Pitääkö pesuallas asentaa vai voiko sen integroida ratkaisuun?
  • Kuinka paljon olet valmis maksamaan työtasosta?
  • Mitkä värit ja materiaalit sopivat talon muihin kalusteisiin ja sisustukseen?

Löydä tarpeisiisi sopiva keittiön työtaso

Kannattaa myös miettiä, miltä arki näyttää ja kuinka paljon keittiön työtason tulee kestää päivittäisessä elämässä. Löytyykö kotoa lapsia, jotka laittavat rasvaiset sormet työtasolle?

Toinen hyvä harkinta on, haluatko tason, joka kestää kostean tiskiliinan tai ruokapussin asettamista pöydälle jättämättä jälkiä. Tai voitko kaataa sen päälle punaviiniä pilaamatta pöytätasoa värjäytymällä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on mietittävä, sopiiko työtaso tyyliisi ja muihin keittiön elementteihin. Työtaso on iso osa keittiötä ja paljon katseen alla, joten kannattaa miettiä, minkä ilmeen ja minkä värin haluat.

Katso lisävinkit valintaan

ikon træ lameller

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.

Kaikki yksityiskohdat keittiöösi