Työtasot

Työtason tulee sopia tyyliltään kokonaisuuteen ja olla samalla osa keittiötä, joka kestää useiden vuosien jatkuvaa käyttöä. Työtaso on iso ja tärkeä osa keittiötäsi, komponentti, joka mukautuu edullisesti tarpeisiisi ja keittiösi suunnitteluun. Valikoimamme työtasoja on saatavana useista eri materiaaleista ja malleista, joilla kaikilla on tietyt erityisominaisuudet.

Käytännöllinen, esteettinen vai budjettiystävällinen?

 

Kun valitset uutta työtasoa, haluat lopputuloksen olevan mahdollisimman kaunis ja käytännöllinen parhaalla hinnalla. Vaihtoehtoja on monia, ja budjettisi ja tarpeidesi mukaan voit valita laajasta työtasovalikoimasta erilaisia ​​etuja ja eri hintaisia.

Uutta työtasoa valittaessa on otettava huomioon monia asioita:

Kuinka hyviä sinä ja perheesi pystytte pitämään työtason puhtaana ja kuivana?
Kuinka paljon aikaa haluat käyttää huoltoon?
Ärsyttääkö sinua tahrat ja naarmut vai voitko elää sen kanssa, että työtaso ei ole aina tahraton?
Kuinka paljon olet valmis maksamaan työtasosta?
Mitkä värit ja materiaalit sopivat sänkyyn talon muihin kalusteisiin?

Mikä työtaso sopii sinulle ja keittiöösi?

Valitsemalla laminaattityötason, saat erittäin edullisen ja kestävän työtason, joka sopii valtaosaan keittiöistä. Puolestaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut työtasot ovat tyylikkäitä, vankkoja ja kestäviä. Jos valitset sen sijaan kivi- tai kvartsikomposiitista valmistetun työtason, saat työtason, joka on erittäin lämpöä ja naarmuuntumista kestävä. Massiivipuiset työtasot antavat keittiöön lämpimän ja kodikkaan vaikutelman, mutta ovat myös hieman herkempiä ja vaativat enemmän hoitoa.

ikon træ lameller

Asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.