Keittiöiden hintaesimerkkejä

Esittelemme erilaisia keittiöratkaisuja hintaesimerkkeineen, joista saat vinkkejä mitä uusi keittiösi voisi kalusteiden osalta maksaa. 

Uuden keittiön hinta riippuu monesta eri tekijästä kuten keittiön koosta, kodinkoneista, pintamateriaaleista sekä oman työn osuudesta. Budjettia miettiessä kannattaa lisäksi huomioida kodinkoneet ja työn osuus. 

Hintaesimerkit

Sammal

Kalusteet: Maalattu sileä ovi sävyssä Sammal 10 500 €
Työtaso: Laminaatti värissä Terrazzo
1 160 €
Yhteensä: 18 400€

Nordic Nature

Kalusteet: Nordic Nature ja maalattu sileä ovi NCS-sävyssä 96T  15 200 €
Työtasot: Kvartsi 3 430 €
Yhteensä 18 630 €

Havu

Kalusteet: Maalattu peiliovi sävyssä Havu  6 484 €
Työtasot: Kvartsi 4 193 €
Yhteensä 10 677 €

Nordic Nature

Kalusteet: Nordic Nature ja maalattu sileä ovi sävyssä Hiekka  14 920 €
Työtasot: Kvartsi 5 050 €
Yhteensä 19 970 €

Hiekka

Kalusteet: Maalattu sileä ovi sävyssä Hiekka 17 600 €
Työtasot: Laminaatti 700 €
Yhteensä 18 300 €

Esimerkkihinnat sisältävät kalusteet ja työtasot.

Kysy meiltä myös tarjousta altaasta, hanasta ja kodinkonepaketista. Kauttamme saat myös kotitalousvähennykseen oikeuttavan kalusteiden asennuksen kahden vuoden takuulla.

Hintaan vaikuttavat tekijät

Keittiön hintaan vaikuttaa eniten keittiön koko, jolloin tiedetään kaappien ja laatikoiden määrä. 

Keittiön hintaan vaikuttaa paljon myös materiaalien valinta. Ovimalleja löytyy monesta eri hintaluokasta värikkäästä luonnonläheisiin puumateriaaleihin. Ovimallien lisäksi hintaan vaikuttaa työtason materiaali: edullisimmasta päästä ovat laminaattitasot ja hintavampia ovat massiivipuutasot sekä kivitasot. Laminaattitasoissa on saatavilla paljon kiveä ja puuta jäljitteleviä kuvioita, joilla saa myös luotua luonnonmateriaalia mukailevan tunnelman edullisemmin.

Keittiön toiminnallista tasoa voi nostaa erilaisilla sähköisillä mekanismeilla perusratkaisujen lisäksi. Ratkaisuissa kannattaa miettiä omia tarpeita sekä sitä, ketkä keittiötä käyttävät. Tärkeintä on, että keittiössä työskentely on mahdollisimman sujuvaa kaikille ja koneet ja tavarat saa kätevästi omille paikoilleen kaappeihin ja laatikoistoihin.

Keittiön välitilan eli työtason ja yläkaappien välisen alueen materiaaliksi voi valita välitilalevyä laminaatista, Luna-välitilaelementin, laattaa tai montaa muuta materiaalia. Valikoima on hyvin laaja sekä vaihtoehdoiltaan että hinnaltaan.

Myös keittiön asennus on yksi hintaan vaikuttava tekijä. Jos omat valmiudet eivät riitä asentamiseen, kannattaa asennuksessa aina luottaa ammattitaitoiseen tekijään. Asennustyö on vähennettävissä kotitalousvähennyksenä ja lisäksi työlle myönnetään takuu.

Keittiön remontoimiseen vaadittu aika riippuu remontoitavan tilan koosta ja remontin laajuudesta. Nopeimmillaan remontin voi saada valmiiksi 1-2 päivässä, jos kyseessä on esimerkiksi ainoastaan kaapin ovien vaihto. Mikäli vanha keittiö joudutaan purkamaan ennen uuden keittiön asentamisesta, on työlle hyvä varata 1-3 viikkoa. 

Inspiraatiotyökalu
Haluatko kokeilla uuden keittiösi suunnittelua?
Tutustu

Haluatko tarkemman hinnan uudelle keittiöllesi?

Varaa tapaaminen kanssamme, suunnitellaan sinun budjettiisi sopiva kokonaisuus.