Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Toimiva vaatekaappi hyvillä vaatteiden säilytysjärjestelmillä auttaa kodin organisoidussa ja siistissä arjessa. Säilytysjärjestelmän ja muiden kalusteyksiköiden avulla voidaan rakentaa kaikki kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeiltään yhteneväisiksi.

Mallisto on moni-ilmeinen ja voit yhdistellä liukuovia, lasikaappeja, laatikostoja ja hyllyköitä oman maun mukaan. Näin saat arkipäivääsi yksilöllisyyttä ja ylellisyyttä.

Siisteyttä lastenhuoneeseen

Liukuovikomerot sopivat erinomaisesti lastenhuoneeseen. Niiden taakse saadaan siististi piilotettua niin vaatteet, lelut kuin kirjatkin. Saatavana useissa eri sävyissä ja laseilla.

Tilaa ja ilmettä eteiseen

Liukuovelliset kaapit ovat eteisen kaunistus. Ne avartavat tilaa ja pitävät yleisilmeen siistinä kiireisessäkin arjessa. Kuvan kokonaisuus alumiinikehys kirkkaalla peilillä

Kaunista ja kätevää makuuhuoneeseen

Valkoiset liukuovet ovat makuuhuoneen kaunistus kätkien sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Kevyesti liukuvat lankakorit, vaatetangot ja mekanismit pitävät tehokkaasti järjestystä yllä. Saatavana useissa eri sävyissä ja laseilla. Kuvan kokonaisuus valkoisella kehyksellä ja maalatulla valkoisella lasilla.

Harmoniaa tilaan kuin tilaan

Huoneen muuhun sisustukseen ja värimaailmaan sopivat liukuovet tekevät tilasta ilmeeltään harmonisen. Peilit tekevät huoneesta myös suuremman ja kirkkaamman. Kuvan kokonaisuudessa matta-alumiinikehys/antrasiitti levypeili ja matta-alumiinikehys/kirkas kuvastin.

Järjestystä katosta lattiaan

Korkean tilan kaapistoon voidaan yhdistää myös keittiömalliston kaappeja.
Tässä kuvan kokonaisuudessa liukuovikaapiston yläpuolelle sijoitetut kaapit hyödyntävät koko huoneen korkeuden kattoon asti, materiaaleina matta-alumiinikehys valkoisella lasilla.

Kaikki tila käyttöön

Ison tilan leveä kaapisto saa keveyttä valkoisesta lasista, joka heijastaa juuri sopivasti valoa makuuhuoneen isoista ikkunoista. Matta-alumiinikehyksillä saadaan liukuoviin hieman ilmettä. Malliston laatikkoyksiköiden ja viimeistelylevyjen avulla voidaan rakentaa myös sängyn alle käytännöllistä säilytystilaa, joka sulautuu sisustukseen.

Koko kodin kokonaisuus kerralla

Keittiömallistomme ovet, kaapit ja varusteet toimivat loistavasti myös kodin muissa tiloissa. Kun ihastut keittiösi tyyliin, anna sen vaikuttaa koko kodin sisustukseen, jolloin kotiisi muodostuu juuri sinulle suunniteltu yksilöllinen, samalla yhtenäinen ja harmoninen linja. Sijoita vaikkapa keittiömallistostamme tuttu aaltolasiovi olohuoneeseen tai tee makuuhuoneeseen vaatekaappi jostain upeasta Luonto-värikokoelmamme sävystä. Unelmoi ja päästä mielikuvituksesi valloilleen ja luo koti, joka sopii rakastamaasi tyyliin ja sävyyn.

Vaatekaappi on paljon enemmän kuin pelkkä kaappi

Kun on järjestettävä vaatekaappia, ensimmäisenä pohditaan, mitä ja kuinka paljon sinun tulee säilyttää vaatekaapissa. Onko sinulla paljon kenkiä, paitoja, pitkiä mekkoja tai asusteita? Nämä vaikuttavat siihen, kannattaako sisustukseen valita hyllyt, ripustimet, laatikot tai muut tarvikkeet.

Vietät monta tuntia vaatekaappisi edessä. Siksi sen ilmeen ja toiminnallisten ratkaisujen tulee sopia sinulle ja tarpeisiisi täydellisesti. Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys juuri sinulle parhaiten sopivien säilytysratkaisujen suunnittelussa. Kun suunnittelet säilytysratkaisuja vaatteillesi, ensimmäisenä kannattaa miettiä, mitä ja kuinka paljon sinun tulee säilyttää vaatekaapissa. Onko sinulla paljon kenkiä, paitoja, pitkiä mekkoja tai asusteita? Vastauksesi vaikuttavat siihen, kannattaako sisustukseen valita hyllyt, ripustimet, laatikot tai muut tarvikkeet. Mieti myös, pidätkö vaatehuoneesta, sisäänrakennetusta vaatekaapista liukuovilla vai vaatekaapista ja mitä kotisi tilat mahdollistavat. 

Avoin vai suljettu kaappi?

Haluatko vaatekaapin, jossa vaatteesi näkyvät vai pitäisikö ne piilottaa tieltä? Jos pidät minimalistisesta ilmeestä, voit käyttää joko liukuovea tai kaapin ovea, joka piilottaa ja suojaa vaatteesi pölyltä ja hajuilta.

Jos olet hyvä pitämään vaatekaappisi siistinä, loistava ratkaisu on suunnitella vaatekaappi avoimeksi ja läpinäkyväksi lasiovilla, jotka luovat kotiisi yksilöllisen, juuri sinun näköisen ilmeen. 

 

Kävele sisään ja nauti 

Tee vaatekaappiunelmastasi totta ja räätälöi juuri sinun tarpeitasi täydellisesti palveleva walk in -vaatehuone. Kokeneet suunnittelijamme kertovat sinulle parhaat toiminallisuudet ja luovat ilmeestä juuri sinun näköisesi kokonaisuuden. 

Mieti myös käytännöllisesti – vaatehuoneen voi varustaa pienellä tuolilla, jolle voit istua vaatteita ja kenkiä vaihtaessasi. 

Liukuovilla lisää tilaa ja toimivuutta 

Liukuovet ovat monipuolisia ja käytännöllisia: 

  • Liukuovet peilillä avartavat tilaa. 
  • Ovet eivät tarvitse tilaa auetakseen. 
  • Ovet liukuvat kiskoilla äänettömästi. 
  • Rungon sisäosia on mahdollisuus muokata tarpeiden mukaan lukemattomilla eri vaihtoehdoilla. 
  • Suunniteltu asiantuntevan suunnittelijamme toimesta juuri sinulle 


Liukuovista on moneksi! Niitä voi käyttää myös tilanjakajina, osana keittiökaapistoa tai vaikka rakentaa kodinhoitotilan liukuovien taakse.