RE:DUCE. Välj smart för att aktivt reducera klimatpåverkan

RE:DUCE

Kestävä muotoilu ja oikeat tuotevalinnat vähentävät keittiön ilmastovaikutuksia. Myös kodinkoneilla ja oheistuotteilla on merkittävä vaikutus ympäristöllemme. Valitsemme kumppanimme huolella, jotta sinä voit olla huoletta valitessasi tuotteita valikoimastamme.

Marbodal Fagerö Tall -  öppen hylla i samma kulör som köket skapar en hemtrevlig känsla.

Vastuullisuuden puolesta

Olemme Novartilla vahvasti sitoutuneet noudattamaan vastuullisuuden periaatteita. Järjestelmällinen ympäristö-, terveys- ja turvallisuustyö on oleellinen osa tuotantoprosessiamme. Tuotteillemme myönnetty Avainlippu-merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. 
Lisäksi osa tuotteistamme on Joutsenmerkittyjä tuotteita, jolloin saat tuotteen, joka on läpäissyt tiukat ympäristö-, terveys-, laatu- ja toimintavaatimukset. 

Lue lisää

Kestävä elämäntapa keittiössä

Joka päivä yhä useammat kuluttajat tekevät aktiivisia valintoja, jotka edistävät ilmastoa ja ympäristöä. Keittiö on paikka, jossa vietämme paljon aikaa ja jossa on hyvät mahdollisuudet elää kestävästi. Tarjoamme erilaisia ​​vinkkejä ja neuvoja, kuinka voit elää kestävämmin keittiössä sekä miten voit uudistaa keittiösi kestävällä tavalla. ​

Uskomme, että pystyt vaikuttamaan – suuriin ja pieniin.

Lue lisää

Marbodal Utdragbar källsortering - som underlättar för dig att leva ett mer hållbart liv i köket.
Vacker utsida - djup insida

Ympäristöystävällisten valintojen merkitys

Haluamme auttaa kuluttajia tekemään omassa keittiössään valintoja ympäristön ehdoilla. Kyse ei ole vain trendeistä, vaan pitkän ajanjakson elämäntavoista. Päivittäisillä teoilla on suuri merkitys ja haluamme auttaa jokaisen valinnan tekemisessä.

Katso vinkkimme

M1-päästöluokka puhtaampaan sisäilmaan

Materiaalien valinnalla voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun, jonka laatuun pyrimme omalla valikoimallamme vaikuttamaan. Mutta miten suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa VOC-päästöihin? 

Lue lisää

Rakennusmateriaali M1 -merkki