Arkkitehdeille

Novartin arkkitehtituki on arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille suunnattu palvelu. Vuosien kokemus on antanut meille runsaasti asiantuntemusta, joka kattaa kaiken asuinhankkeista julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Kuitenkin ennen kaikkea ymmärrämme jokapäiväistä työtäsi.

Mallikappaleiden tilaaminen

Mikään ei voita materiaalin kokeilemisen ja tunnustelemisen tunnetta. Tämän tunteen voi saada vain tutkistelemalla tuotetta lähietäisyydeltä. Voit tilata näytteitä maksutta keittiön ja kylpyhuoneen kalusteista, liukuovellisista säilytysjärjestelmistä sekä vaatehuoneen säilytyshyllyjärjestelmistä.

Tilaa 

Pääsy BIM:ään

Meidän avullamme pääset nopeasti eteenpäin suunnittelussa ja saat Novartin tuotteet osaksi piirustuksiasi BIM:n avulla. Löydät kaiken täydellisistä pohjapiirustuksista, keittiöpiirustuksista keittiösaarekkeineen yksittäisiin kaappeihin. Voit ladata mallistomme yleisimmät tuotteet sähköisessä muodossa.

Katso lisää

Henkilökohtainen neuvonta

Tiimimme yritysmyynnissä ja myymälöissä koostuu asiantuntijoista, joilla on vuosien kokemus keittiöalan markkinoilta. He voivat auttaa sinua kokonaiskuvasta aina yksityiskohtaisiin tietoihin. Asiantuntijoidemme laaja tietämys valikoimastamme, piirustusohjelmista ja pohjapiirustuksista tukevat sinun työtäsi. Ole meihin yhteydessä, jos jokin asia mietityttää.

Yhteystiedot

Kuvapankin materiaali

Kuvapankkimme tarjoaa materiaalia, joka auttaa saamaan paremman käsityksen tuotteistamme ja suunnittelemaan asiakkaalle havainnekuvan kokonaisuudesta. Löydät kaikkea kauniista inspiraatiokuvista yksityiskohtaisiin tuotekuviin.

Kuvapankki