Arkkitehdeille

Novartin arkkitehtituki on arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille suunnattu palvelu. Olemme Suomen johtava keittiötoimija sekä kuluttaja- että ammattilaismarkkinoilla. Niinpä meillä on runsaasti asiantuntemusta, joka kattaa kaiken asuinhankkeista julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Kuitenkin ennen kaikkea ymmärrämme jokapäiväistä työtäsi.

Mallikappaleiden tilaaminen

Mikään ei voita materiaalin kokeilemisen ja tunnustelemisen tunnetta. Tämän tunteen voi saada vain tutkistelemalla tuotetta lähietäisyydeltä. Voit tilata näytteitä maksutta keittiön ja kylpyhuoneen kalusteista, liukuovellisista säilytysjärjestelmistä sekä vaatehuoneen säilytyshyllyjärjestelmistä.

Tilaa 

Pääsy BIM:ään

Meidän avullamme pääset nopeasti eteenpäin suunnittelussa ja saat Novartin tuotteet osaksi piirustuksiasi BIM:n avulla. Löydät kaiken täydellisistä pohjapiirustuksista, keittiöpiirustuksista keittiösaarekkeineen yksittäisiin kaappeihin. Voit ladata mallistomme yleisimmät tuotteet sähköisessä muodossa.

Katso lisää

Henkilökohtainen neuvonta

Tiimimme yritysmyynnissä ja myymälöissä koostuu asiantuntijoista, joilla on vuosien kokemus keittiöalan markkinoilta. He voivat auttaa sinua kokonaiskuvasta aina yksityiskohtaisiin tietoihin. Asiantuntijoidemme laaja tietämys valikoimastamme, piirustusohjelmista ja pohjapiirustuksista tukevat sinun työtäsi. Ole meihin yhteydessä, jos jokin asia mietityttää.

Yhteystiedot

Kuvapankin materiaali

Kuvapankkimme sisältää materiaalia, joka auttaa saamaan nopeasti tuntumaa tarjoukseen tai suunnittelemaan asiakkaalle kuvan kokonaisuudesta. Löydät kaikkea kauniista inspiraatiokuvista tuote- ja yksityiskohtien kuviin.

Kuvapankki