Marbodal - kök Signatur Ekbacken i ek faner brunbetsad i kombination med Arkitekt plus i köksfärg beige

Kampanjamme

Tutustu Siemens-CashBack-kampanjaan

Päivitä keittiösi huipputuotteilla valitsemalla hiljainen ja tehokas liesituuletin. Nyt saat jopa 600 euroa takaisin, kun ostat vähintään neljä Siemens studioLine -tuotetta. 

Katso lisää 

Siemens-induktiotasoja ja -uuneja puoleen hintaan

Tarjoamme nyt keittiön ja Siemens-kodinkoneen ostajalle uunin tai
induktiokeittotason puoleen hintaan. Saat hyödynnettyä edun, kun keittiötilaus sisältää 5000 € kalusteet ja yhden Siemens-kodinkoneen (astianpesukone, jääkaappi, pakastin, viinikaappi, liesituuletin tai pyykinpesukone.)

Tuotteita on tarjolla rajoitettu 200 kappaleen erä. Kampanja päättyy viimeistään 31.12.2023 tai erän loppuessa, toimitukset 31.3.2024 mennessä. 

Jopa 200 euroa takaisin Electrolux-keittotasoista

Kun ostat Electroluxin valikoidun induktiotason, niin saat jopa 200 euron ostohyvityksen valitsemastasi tasosta riippuen.

Tarjous koskee ainoastaan valikoituja tuotteita 15.9.-31.12.2023 välisenä aikana.

Rekisteröi uusi induktiotasoliesituulettimesi 12 viikon kuluessa sen ostosta osallistuaksesi kampanjaan. Tuotteen viimeinen rekisteröintipäivä on 31.3.2024.

Katso lisätiedot ja ohjeet täältä.

Valitse AEG-tuote ja saat 200 euroa takaisin

Osta AEG:n kampanjaan kuuluva induktiotaso ja saat jopa 200 euroa takaisin ostoksesta! Kampanja koskee ainoastaan valikoituja tuotteita 15.9.-31.12.2023 välisenä aikana.

Uusi keittotaso on rekisteröitävä 12 viikon kuluessa sen ostosta osallistuaksesi kampanjaan. Tuotteen viimeinen rekisteröintipäivä on 31.3.2024. 

Tutustu kampanjatuotteisiin ja lue lisää kampanjasta täältä

Muut monipuoliset kampanjaetumme

Hyödynnä yhteistyökumppaneidemme tarjoukset monista eri tuotteista. Uusi keittiön kodinkoneet kerralla ja nappaa pakettitarjoukset monelta eri merkiltä. 

Katso kampanjakuvasto

 
 

Osta nyt, maksa 3 kuukauden päästä

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta.

Katso lisää
Inspiraatiotyökalu
Haluatko kokeilla uuden keittiösi suunnittelua?
Tutustu