Marbodal - kök Signatur Ekbacken i ek faner brunbetsad i kombination med Arkitekt plus i köksfärg beige

Kampanjamme

1500 € kodinkoneet kaupan päälle

Ostaessasi meiltä nyt keittiön, saat kaupan päälle 1 500 € arvosta huippulaadukkaita kodinkoneita! Kevään kampanjaetu on loistava tilaisuus päivittää keittiösi kaikilla mukavuuksilla, mutta pienemmillä kustannuksilla.

Valitse laajasta valikoimastamme moderneja kodinkoneita, jotka täydentävät uutta keittiötäsi sekä toiminnallisuuden että muotoilun osalta. Samalla voit sijoittaa parhaat palat unelmakeittiöösi ilman, että sinun tarvitsee murehtia ylimääräisistä kuluista kodinkoneiden osalta. Ja mikä parasta: valitsemalla kauttamme asennuksen asennamme kodinkoneet suoraan uuteen keittiöösi, jolloin pääset nauttimaat udesta tilastasi välittömästi.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä etu pikaisesti valitsemalla sinulle sopivin aika ajanvarauskalenteristamme tai poikkea myymälään. Tutustu kodinkoneiden valikoimaan ja valitse parhaat omaan käyttöösi.

 

Kodinkonevalikoima
Tutustu kodinkoneiden valikoimaan
Katso lisää

Siemens-tuotteista jopa 600 € takaisin

Osta neljä Siemens studioLine -tuotetta ja saat itsellesi rahaa takaisin 400 €. Lisäksi jos yksi tuotteista on Siemens-keittotasotuuletin, saat rahaa takaisin jopa 600 €! Kampanja koskee kaikkia studioLine -tuotteita, lukuun ottamatta lisävarusteita tai varustelaatikoita. 

Lue lisää tietoa kampanjasta Siemensin kotisivuilta, tutustu tuotteiden parhaisiin ominaisuuksiin ja hyödynnä etusi.

Katso lisää

 
Akkurat nå kan du få opptil 6 000 kroner tilbake når du kjøper minst 4 valgfrie* hvitevarer fra Siemens studioLine

Osta nyt, maksa 3 kuukauden päästä

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta.

Katso lisää