Lindö Hav i PLUS-utförande med platsbyggd känsla. Bänkstående vitrin skåp med lådor.

Nupit ja vetimet

Mukauta kotisi tyylikkäillä nupeilla ja vetimillä.
Rustiikkinen, leikittelevä tai elegantti - meillä on haluamasi ratkaisu!

Marbodal Lindö - kök - kökslucka i kulören frö. Bänkskiva i kvartskomposit Concrete

Pieni suuri yksityiskohta

Valitse vedin huolellisesti. Pieni yksityiskohta, joka tekee ison vaikutuksen. Laatu ja muotoilu kulkevat käsi kädessä valittaessa kahvoja tai nuppeja keittiöön. Niiden on kestettävä päivittäistä käyttöä ja samalla annettava sekä tyyliä että eleganssia. Siksi on tärkeää, että voimme tarjota laajan valikoiman kahvoja ja nuppeja, jotka ovat korkealaatuisia ja näyttävät hyviltä vuosia. 

Ovien ja laatikostojen vetimet sopivat hyvin yhteen joka huoneessa. Riippumatta huoneesta tai tilasta, voit käyttää vetimiämme sekä keittiössäsi, kylpyhuoneessasi tai esimerkiksi eteisen kaapistossa. Valitsemalla saman vetimen useisiin eri huoneisiin luot kotiin viimeistellyn tyylin ja symmetriaa.

Keittiön kahvat jokaiseen tyyliin

Millaista ulkonäköä keittiölle toivotaan? Jos pidät modernista tyylistä sileillä ovilla, voit esimerkiksi lisätä tyylikkään messinkisen nupin. Jos pidät maalaismaisesta keittiöstä kauniilla kehyksillä, pitkänomainen tammivedin on kaunis yksityiskohta.

Novartilta löydät laajan valikoiman vetimiä, joilla voit viimeistellä keittiösi ovet. Vedintyypeistä voit valita erityyppisten kahvojen välillä ja sitä kautta voit valita tyyliisi parhaiten sopivat vetimet. Persoonallinen ratkaisu on valita kahta erilaista vedintä samaan tilaan.

Löydä inspiraatiota keittiögalleriastamme

Nordic køkken messing greb

Kaikki hyöty irti vetimistä

Kun suunnittelet keittiön hankintaa, ota huomioon kahvojen sijainti ja koko. On tärkeää, että keittiön kahvoista saa helposti otteen, sillä käytät niitä useita kertoja päivässä. Siksi sinun tulee valita keittiön kahveille paikka, josta kätesi löytävät kahvan helposti. Käyttäjäystävällinen sijainti lisää keittiösi toimivuutta ja helpottaa liikkumista ruoanlaitossa.

Lisäksi on tärkeää, että keittiösi kahvat vastaavat oven painoa - suuret ja tukevat kahvat sopivat raskaisiin oviin, kun taas pienemmät ja kevyet ovet sopivat hyvin pienempien kaappien kanssa. Suunnittelijamme ovat apunasi, jotta ovien kahvat eivät törmää, kun ovet ja laatikot ovat auki samanaikaisesti.

Kevyt päivitys uusilla vetimillä

Voit uudistaa keittiösi ilmettä kevyesti valitsemalla keittiön oviin ja laatikoihin uudet kahvat. Jos sinulla on klassinen keittiö, voit valita keittiön tyyliin sopivat kahvat klassisilla yksityiskohdilla. Jos sinulla on moderni keittiö, voit edullisesti valita yksinkertaiset kahvat yksinkertaisella muotoilulla, joka säilyttää puhtaat linjat. Oikealla kahvalla voit luoda hyvinkin persoonallisen ilmeen!

Jos päätät tehdä pientä pintaremonttia uusilla vetimillä, sinun on varmistettava, että ne voidaan asentaa nykyisiin reikiin. Jos olet epävarma, olet aina tervetullut saamaan neuvoja ja opastusta lähimpään Novart-myymäläämme.

Etsi lähin myymälä

Kaikki yksityiskohdat keittiöösi

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.