Keittiön osto-opas

Neljä askelta valmiiseen keittiöön

Olemme mukana keittiömatkallasi suunnittelemassa keittiötä elämääsi varten.
Alkuun pääset helposti näiden vinkkien avulla.

 

Askel 1: Löydä oma keittiötyylisi

Millainen on sinun unelmiesi keittiö? Oletko enemmän kansainvälisen puhdaslinjaista designia, teknisiä ratkaisuja ja moderniutta arvostava? Vai kenties käytännöllisyyttä, kodikkuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja hakeva kokkaaja? Lähde liikkeelle testaamalla keittiötyylisi!

Inspiraatiota keittiösuunnitelmiin löydät nykyisin useista lähteistä. Selaa sisustuslehtiä, Instagramia ja Pinterestiä, tarkkaile ympäristöäsi niin ystävien luona kyläillessäsi kuin vieraillessasi ravintoloissa; jääkö mieleesi jokin ratkaisu, jonka ympärille haluaisit oman keittiösi muodostuvan?

Sivuiltamme löydät puolestaan inspiraatiota, kuten asiakastarinoista ja keittiövinkeistä.

Olet koska tahansa tervetullut käymään myymälässämme, jossa voit konkreettisesti kokea keittiömallistomme ja uusimmat trendit sekä jutella suunnittelijoidemme kanssa. Samalla sinulla on myös mahdollisuus tuntea ja tutkia materiaaleja ja tekstuureja.

Askel 2: Suunnitellaan unelmiesi keittiö

Kun mielessäsi on jo muutamia ajatuksia, mitä uudelta keittiöltäsi haluat, varaa suunnitteluaika lähimpään Novart-myymäläämme, verkkotapaamiseen tai kutsu suunnittelija kotiisi. Kartoitamme yhdessä toiveesi ja tarpeesi ja teemme sinulle räätälöidyn kaluste- ja tilasuunnitelman.

Suunnittelukäynnillä sinulla on hyvä olla mielessäsi alustavia toiveita materiaaleista ja väreistä sekä raamit budjetille. Kerro rohkeasti budjetistasi, sillä keittiön hintaan voidaan vaikuttaa esimerkiksi materiaali- ja kodinkonevalinnoilla sekä varustelutasolla. Olemme koonneet hintaesimerkkejä verkkosivuillemme. Lisäksi hintatyökalumme kertoo, miten materiaalivalinnat vaikuttavat keittiön hintaan.

Suunnittelija tekee myös mittakäynnin, jolla varmistamme, että tehty suunnitelma ja tilat ovat varmasti yhteensopivia. Voit tutustua kalustemitoitukseemme myös etukäteen.

Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör

Askel 3: Materiaalien valinta 

Alkukartoituksen jälkeen on keittiön suunnittelun aika. Meidän vastuullamme on, että keittiö on oikein suunniteltu juuri sinun elämääsi varten. Keittiösuunnittelijasi tekee ehdotuksia ja kertoo materiaalien parhaista puolista. Voit kysyä materiaaleista, suunnittelusta ja keittiön asennuksesta.

Sopivimpien materiaalien löytämiseksi voi miettiä seuraavat asiat ennen tapaamista: millainen arkesi on? Millainen tyyli sopii sinulle? Minkälainen budjetti hankkeelle on? Suunnitellaanko kalusteita myös muihin kodin huoneisiin? Suunnitellaan keittiö elämääsi varten!

Keittiön ostamisen ei tarvitse vaatia suurta kertasijoitusta. Rahoituksen avulla maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit hakea rahoitusta jo ennen yhteydenottoa kätevästi verkossa ilman, että rahoituspäätös sitoo sinua vielä mihinkään.

Askel 4: Toimitus ja asennus

Me Novartilla rakennamme keittiön tilauksen saatuamme ja syystä kestää jonkin aikaa ennen kuin materiaalit ovat valmiita toimitettavaksi. Mutta mielestämme se on sen arvoista, sillä siten voimme taata, että se on juuri sellainen kuin haluat. Se tekee meistä myös joustavia, jotta voimme löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivia ratkaisuja.

Toimitamme päivittäin kalusteet lähes 100 suomalaiseen kotiin, joten voit luottaa kokemukseemme. Toimitamme kalusteet valmiiksi tehdaskoottuina; asennus on helppoa ja toimivuus ja kestävyys taattu.

Katso videolta, kuinka kotimaiset Novart-keittiöt valmistuvat.

Halutessasi huolehdimme koko keittiöremontista; hoidamme paikalle putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, jolloin remontti sujuu mutkattomasti ilman turhia viivästyksiä. Asennusoppaassamme on paljon hyödyllistä tietoa ennen keittiön toimitusta.

6 askelta unelmiesi keittiöön

Osta nyt, maksa 3 kuukauden päästä

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä. Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta.

Katso lisää

Millaisen kokonaisuuden sinä valitsisit? Luo suunnittelutyökalullamme unelmiesi yhdistelmä.

Varaa tapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa

  • Tapaamiset myymälässä, digitaalisesti tai kotonasi.

  • Valitse ajanvarauskalenteristamme aika sinulle sopivimpaan ajankohtaan.

  • Tapaamisessa teemme sinulle suunnitelman ja tarjouksen toiveidesi mukaan.

  • Ammattitaitoiset suunnittelijamme sinua varten.

Varaa oma aikasi