Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneet ja kodinhoitohuoneet tyylisi mukaan

Me Novartilla tarjoamme luksusta kaiken kokoisiin kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin, jotta tila ei kalpee muun kodin rinnalla. Valitsemillasi väreillä ja materiaaleilla luomme kylpyhuoneeseesi haluamasi kokonaisuuden. Meiltä Novartilta saat haluamasi kalusteet niin trendikkäissä kuin klassisissa vaihtoehdoissa.

Esimerkkejä valikoimastamme

Yhtenäinen mallisto

Yksilöllisillä materiaali-, väri- ja vedinvalinnoilla kokonaisuuksista voidaan luoda ainutlaatuisia ja ennen kaikkea käyttäjänsä vaatimusten mukaisia. Kaikki kylpy- ja kodinhoitokalusteemme on mahdollista valita niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin vaikka vaatehuoneeseen, joten voit luoda yhtenäisyyttä ja harmoniaa kotiisi. Myös kylpyhuoneiden osalta ajattelemme ympäristöä ja siksi kylpyhuonekalusteissamme on M1-päästöluokitus. Tuotteemme toimitetaan tehtaaltamme Nastolasta aina koottuna ja valmiina asennettavaksi.

Tutustu valikoimaan

Kylpyhuoneen suunnittelun hienosäätö

Kun olet päättänyt, mitkä kylpyhuonekalusteet tulevat kylpyhuoneeseesi, valitset seuraavaksi tason, hanan ja mahdolliset vetimet jotka viimeistelevät kylpyhuoneesi tyylin. Yksivärisilla valinnoilla saat aikaan hillityn, minimalistisen vaikutelman, mutta voit myös luoda dynamiikkaa valitsemalla kontrastivärit joko tason, vetimien, hanan tai ovien välille. Jokainen elementti auttaa tekemään tilastasi ainutlaatuisen ja juuri sinulle sopivan, sillä vaihtoehtoja on lukuisia. 

Kevyempi remontti uusilla kylpyhuonekalusteilla

Jo pelkästään kylpyhuonekalusteiden päivittäminen voi muuttaa kylpyhuoneesi ilmettä ja tunnelmaa huomattavasti. Jos haaveilet remontista, mutta sinulla ei ole juuri nyt aikaa tai budjettia koko kylpyhuoneen, kuten kaakeleiden ja suihkun päivittämiseen, jo pelkkä kylpyhuonekalusteiden vaihtaminen uuteen designiin tai väriin muuttaa kylpyhuoneen ilmeen ja tunnelman täysin uudeksi. 

Minkä tyylin ja mallin valitsisi?

Tiedämme, että uusien kylpyhuonekalusteiden valitseminen ei ole aina helppoa, sillä erilaisia tyylejä ja mallivaihtoehtoja sekä myös suunnittelumahdollisuuksia on monia. Mieti, mikä tyyli puhuttelee sinua ja niin halutessasi sopii muuhun kotiisi ja valitse niihin sopivat kylpyhuonekalusteet. Kodissasi ja myös kylpyhuoneessasi voi olla esimerkiksi moderniutta, minimalismia, klassista muotoilua, romanttisia sävyjä, luonnonmateriaaleja tai ehkä futuristinen tyyli. Kylpyhuonekalusteidemme joukosta löydät muotoilun, joka sopii jokaiseen näistä tyyleistä. 

Kannattaa ottaa myös huomioon toiminnallisuus ja käytännön yksityiskohdat, kuten huolto, puhdistus ja värivalinta. Asiantuntevat ja kokeneet suunnittelijamme kertovat kunkin mallin eduista ja toimivuuksista auttaen sinua mielellään valitsemaan mieltymyksiisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat kylpy- ja kodinhoitohuonekalusteet. 

Vieraile myymälässämme

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus

Autamme sinua suunnittelemaan kylpyhuoneesta tilan elämääsi varten.

Valikoimastamme vaihtoehto jokaiseen tunnelmaan