Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneet unelmiesi mukaan

Me Novartilla tarjoamme luksusta kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin, jotta kylpyhuoneesi ei kalpenisi keittiön rinnalla. Yksilölliset kokoonpanot sekä materiaalien, puiden, värien ja kahvojen henkilökohtaiset valinnat luovat ainutlaatuisia ratkaisuja kylpyhuoneen kalusteisiin. Kaikissa kalusteissamme on moduulit kylpyhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen sekä vaatehuoneeseen, jotta voit luoda yksilöllistä yhteenkuuluvuutta ja harmoniaa kotiisi.

Käytännöllistä tyylikkyyttä

Tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone kestävästä mikrolaminaatista. Sileät, helposti puhdistettavat vaaleat pinnat M1-päästöluokituksella. Vaakasuuntainen puusyy maanläheisessä vaaleassa värissä luo tyylikkään kylpyhuoneen, josta voit nauttia vuosien ajan. Saatavilla kuvan valkoisen puusyyn lisäksi viidessä muussa värivaihtoehdossa.

Tunnelmallista kestävyyttä

Valoisa, kutsuva tunnelma vanhan tammen sävyisenä, kestävästä mikrolaminaatista. Sileät, helposti puhdistettavat pinnat M1-päästöluokituksella. Oven etuosan vaakasuuntainen puusyykuvio luo eläväisen vaikutelman. Saatavilla myös viidessä muussa värisävyssä.

Modernia ylellisyyttä

Laminaattiovi valkoisen tai beigen sävyssä on helppohoitoinen valinta kylpyhuoneeseen. Vaaleat sävyt mahdollistavat tekstiileillä ja sisustusesineillä leikittelyn: tunnelmaa on helppo vaihtaa vaikka sesonkien mukaan.

Ajatonta tyyliä

Valkoinen kylpyhuonesisustus antaa ajattoman vaikutelman ja helpottaa sisustelua ja variointia. Valojen eri variaatioilla saadan vaikutettua monin tavoin kylpyhuoneen tunnelmaan ja varjojen leikkeihin. Kuvan himmeän valkoinen laminaattiovi on saatavilla myös neljässä muussa värisävyssä.

Kylpyhuoneen suunnittelun hienosäätö

Kun olet päättänyt, mitkä kylpyhuonekalusteet tulevat kylpyhuoneeseesi, valitset seuraavaksi tason, hanan ja mahdolliset vetimet jotka viimeistelevät kylpyhuoneesi tyylin. Yksivärisilla valinnoilla saat aikaan hillityn, minimalistisen vaikutelman, mutta voit myös luoda dynamiikkaa valitsemalla kontrastivärit joko tason, vetimien, hanan tai ovien välille. Jokainen elementti auttaa tekemään kylpyhuoneestasi ainutlaatuisen ja juuri sinulle sopivan, sillä vaihtoehtoja on lukuisia. 

 

Kevyempi remontti uusilla kylpyhuonekalusteilla

Jo pelkästään kylpyhuonekalusteiden päivittäminen voi muuttaa kylpyhuoneesi ilmettä ja tunnelmaa huomattavasti. Jos haaveilet remontista, mutta sinulla ei ole juuri nyt aikaa tai budjettia koko kylpyhuoneen, kuten kaakeleiden ja suihkun päivittämiseen, jo pelkkä kylpyhuonekalusteiden vaihtaminen uuteen designiin tai väriin muuttaa kylpyhuoneen ilmeen ja tunnelman täysin uudeksi. 

Minkä tyylin ja mallin valitsisi?

Tiedämme, että uusien kylpyhuonekalusteiden valitseminen ei ole aina helppoa, sillä erilaisia tyylejä ja mallivaihtoehtoja sekä myös suunnittelumahdollisuuksia on monia. Mieti, mikä tyyli puhuttelee sinua ja niin halutessasi sopii muuhun kotiisi ja valitse niihin sopivat kylpyhuonekalusteet. Kodissasi ja myös kylpyhuoneessasi voi olla esimerkiksi moderniutta, minimalismia, klassista muotoilua, romanttisia sävyjä, luonnonmateriaaleja tai ehkä futuristinen tyyli. Kylpyhuonekalusteidemme joukosta löydät muotoilun, joka sopii jokaiseen näistä tyyleistä. 

Kannattaa ottaa myös huomioon toiminnallisuus ja käytännön yksityiskohdat, kuten huolto, puhdistus ja värivalinta. Asiantuntevat ja kokeneet suunnittelijamme kertovat kunkin mallin eduista ja toimivuuksista auttaen sinua mielellään valitsemaan mieltymyksiisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat kylpyhuonekalusteet. 

Valikoimastamme vaihtoehto jokaiseen tunnelmaan