Lindö Hav i PLUS-utförande med platsbyggd känsla. Bänkstående vitrin skåp med lådor.

Keittiön ovet

Meillä on laaja valikoima keittiön ovia eri väreissä ja -muodoissa, erityyppisiin keittiöihin ja -tyyleihin. Valikoimastamme voit valita klassisista massiivivalkoiseksi maalatun tammen keittiön ovista minimalistisempiin oviin upotetuilla kahvoilla ja värikkäillä vaihtoehdoilla.

Keittiön kaappien ovia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota kodin muuhun tyyliin ja muotomaailmaan, jolloin lopputuloksesta tulee yhtenäinen ja käyttäjiensä näköinen kokonaisuus.

Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 kertoo vähäpäästöisyydestä: M1-luokitus kattaa mallistomme runko- ja tasomateriaaleista 100 % ja 70 % ovivalikoimista.

 

 

LAMINAATTI JA MIKROLAMINAATTI
Laminaatti on hyvin kulutusta, iskuja ja kuumuutta kestävä materiaali. Mikrolaminaattiovi kestää kovaakin käyttöä, sillä sen pinta ei naarmuunnu helposti.

MELAMIINI
Melamiini on helppohoitoinen ja kestää hyvin iskuja ja lämpöä. Melamiiniovet pintarakenteeltaan kuten mikrolaminaatit, mutta pintakerroksen paksuus on hiukan ohuempi.

MAALATUT OVET
Maalattujen ovien värivalikoima on laaja ja antaa mahdollisuuden persoonallisiin ratkaisuihin värejä yhdistelemällä. Usean maalikerroksen ja hyvän pohjalevyn ansiosta maalattujen ovien pinnat ovat erittäin sileitä ja helppohoitoisia.

KALVO JA AKRYYLI
Kalvo-ovien puhdistus on helppoa, se kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Kiiltävät ovet antavat keittiölle modernin ja raikkaan ilmeen.

VIILU
Viilutetut ovet luovat kotiisi lämmintä tunnelmaa. Viilu on sorvattua tai leikattua aitoa puuta, joten viilupinnassa erottuvat kauniisti puun syyt ja ominaisuudet. Luonnonmateriaalin ominaisuus on sen kuvioiden ja värisävyjen vaihtelu.

LASI
Alumiinikehysovet ovat helppohoitoista alumiinia, jonka lasipintana on savu-, aalto- tai kirkas lasi. Muutamiin ovimalleihimme on saatavilla kehysovi kirkkaalla lasilla. Alumiinikehysovet ovat M1-luokkaa.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata kuvastojamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.