6 erilaista keittiötä ilman yläkaappeja

Keittiö ilman yläkaappeja tekee tilasta avaran ja ilmeestä kevyen. Kokosimme kuusi esimerkkiä mitä hyötyjä yläkaapittomasta keittiöstä on.

Marbodal Fagerö Frö - kökslucka i gråbeige kulör

Linjakkuutta ja tilan tuntua

Pieni keittiö ei ole este yläkaapittomalle keittiölle. Sen sijaan pieni tila hyötyy avaruuden tunteesta ja valon lisääntymisestä, jolloin tila tuntuu todellista suuremmalta.
Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.

Saarekkeella lisätilaa

Keittiösaareke mahdollistaa kaappitilan vapauttamisen seinältä, sillä kokonsa puolesta saareke piilottaa sisäänsä paljon tavaraa.
Ovet 279,969 ja saarekkeen takana 965. taso Dekton Helena, allas MX-70, hana Oras 3031F, koneet Miele

Keittiö ilman varjoja

Ikkunattomassa keittiössä valon tarve korostuu. Kun yläkaappeja ei ole, varjoja ei synny samaan tapaan ja valaistus on tehokkaampaa.
Marbodal Signatur Ekbackens brunbetsade kökslucka i en livfull och varm ton.

Kokonaisuus on yksityiskohdissa

Runsas seinätila mahdollistaa välitilan nostamisen tilan keskipisteeksi, kun se pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Maisema keskiöön

Joissakin pohjapiirroksissa ikkuna estää tai rajoittaa kaappien käyttöä. Mikä erinomainen syy käyttää muita säilytysratkaisuja, kuten naulakkolautaa.
Marbodal Hemma hos - Markiz Tainton

Apuvälineet avuksi

Mikäli kaappitila meinaa jäädä vajaaksi, kannattaa hyödyntää esimerkiksi kulmakaapin tila mahdollisimman tarkkaan kulmamekanismeilla kuten karusellilla tai Le mans -mekanismilla.
Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det rustikke landlige preget alt etter hvilket tilbehør du velger.

Salaisuus piilee korkeissa kaapeissa

Korkeat kaapit ja niiden mahdollistamat laajat säilytysjärjestelmät vapauttavat tilaa viereiseltä seinältä. Mitä korkeampi huonekorkeus, sitä enemmän säilytys pystyy suuntautumaan ylöspäin. 

Jos tuntuu, että kaappitila ei riitä, saa lisäapuja avohyllyistä tai liikuteltavista tarjoiluvaunuista. Etenkin avohyllyjen avulla saa keittiöön tuotua kivasti persoonallisuutta ja yksityiskohtia esille.