Suosituimmat värit keittiössä

Valkoinen keittiö on ollut pitkään suosituimpien keittiövärien listan kärjessä. Nyt on tapahtunut muutos!
Tässä ovat suosituimmat sävymme, tulevaisuuden klassikot.

Vielä 2010-luvun lopulla ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö valkoinen ollut ilmeinen valinta suurimmalle osalle keittiön ostaneista. Vuonna 2021 lanseerattu Luonto-värikokoelma toi luonnosta kumpuavat värit, jotka kestävät aikaa ja säilyvät myös muuttuvissa väritrendeissä. 

Nyt alla olevat ajattomat ja maanläheiset sävyt ovat hitaasti, mutta varmasti ottaneet isomman paikan keittiöissä.

1. Hiekka

Novartin maanläheisten värien paletti koostuu yhdestätoista pohjoismaisesta luonnosta inspiroidusta väristä. Viime vuonna Hiekka, lämmin beige sävy valikoitui monen keittiöremontin pääväriksi.

Kirkkaat, helposti sulavat värit ovat keittiön perusta. Monet valitsevat Hiekan, koska se luo lämpimän pohjan ja neutraalin sävyn, joka antaa sinulle monia tyylimahdollisuuksia. Ja mahdollisuuden muuttua uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman kokonaisvaltaista remontointia.

Novart-keittiöovet Hiekka ja Nordic Nature.

2. Havu

Maanläheisistä väreistä Havu on seuraavana suosikkien listalla. Vihreän keittiön suosio on todella kasvanut, emmekä ihmettele. Vihreä välittää rauhallisuutta, hämärtää ulko- ja sisäpuolen rajat ja tarjoaa tarvittaessa dramaattisenkin vaikutelman.

Havu varustettuna klassisilla lisävarusteilla, kuten marmorinupeilla.

3. Pilvi

Tämä vaaleanharmaa väri on saanut inspiraationsa kesäkuukausien kevyistä pilvistä. Vaaleanharmaa keittiö luo kodikkaan tunnelman vähentämättä valon tai energian virtausta. Pilvi on ollut viime vuosina erittäin varteenotettava väri.

Pilvi muotoutuu moneen makuun.

4. Ukkonen

Keskiharmaa keittiö on ajaton. Ukkosella on syvyyttä, joka antaa voimakkuutta samalla, kun se koetaan rauhoittavana.
- Aivan kuten muutkin värit, Ukkonen luo pohjan, joka voi tehdä muustakin huoneen tai tilan sisustuksesta hitin. Aksentit, jotka antavat huoneeseen entistä enemmän eloa ja luovat jännittäviä kontrasteja.

Marbodal Form Åska - avslutningshylla för köksö

Keskiharmaa sävy Ukkonen.

5. Tähkä

Väri Tähkä perustuu hieman tummempaan beigeen, johon on lisätty harmaan sävyjä. Väriä voi kutsua myös nimellä greige. Tällaisen värinen keittiö tuo usein harmoniaa kotiin. Väri on miellyttävä silmälle ja helppo sisustajalle, sillä se sopii lähes kaikkien värien kanssa.

Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.

Tähkä on ajassa elävä ja trendikäs, mutta myös kotoisuutta huokuva.