Vitriineillä persoonallisuutta ja eloisuutta sisustukseen

Vitriinit ja lasiovet ovat palanneet ja ihastuttavat käytännöllisyydellään ja estetiikallaan. Ne ovat kodin näyttävimpiä yksityiskohtia keittiöiden lisäksi myös olohuoneissa, antaen kodin kauneimmille astioille ja taide-esineille ansaitsemansa paikan. 

Marbodal Form Frost- vitrin och köksluckor i vit köksfärg

Kodin sielunmaisemaa

Vitriinit ovat täydellinen tapa lisätä persoonallisuutta ja eloisuutta sisustukseen. Ne tekevät tilasta mielenkiintoisen ja elävän, sopien monenlaisiin tyyleihin. Musta ovi yhdistettynä aaltolasiin luo tumman puun ja vaalean tason rinnalla tunnelmallisuutta ja raikkautta. Vitriinit ovat kuin ikkunoita kodin omistajien sielunmaisemaan.

Vitriineillä voi tuoda eksklusiivista tunnelmaa keittiöön tai olohuoneeseen. Korkeat, kattoon asti ylettyvät vitriinit luovat tilaan arvokkuutta ja puuhyllyt tuovat kotiin lämpöä ja luonnonrauhaa. Maalatut ovet viimeistelevät yhdistelmän, tuoden syvyyttä ja mielenkiintoa sisustukseen.

Nostalgiaa moderniin tyyliin

Vuosikymmenten trendien seuraaminen on mahdollistanut menneiden aikojen vaikutteiden tuomisen nykypäivään nostalgisella, mutta raikkaalla twistillä. Vitriinit on tuotu tähän päivään pehmennetyn filtterin läpi, tuoden modernia tunnelmaa viehättävällä aaltolasilla ja puun luonnollisilla sävyillä, jotka lisäävät tyylikkyyttä, lämpöä ja kodikkuutta.

Lasisilla hyllyillä voi lisätä keveyttä tilaan, ja vitriinin sisälle asennettavat valot luovat tunnelmaa ja korostavat kauniita esineitä. Keittiöistä halutaan nykyisin olohuonemaisia tiloja, joissa viihdytään arkena ja juhlana. Lasiovet auttavat pitämään kaapit järjestyksessä arjen touhujen keskellä.

Forever Oak køkken
Kaapit Tähkä
Vitriini Sammal
Taso Ylämaan graniitti Dekton Entzo, aamiaiskaapin sisällä laminaatti 20 mm, väri 631

Ajatukset keittiön ulkopuolelle

Vitriinit ovat monikäyttöisiä sisustuselementtejä, toimien kirjahyllyinä, tv-tasoina ja paljon muuna. Niiden käyttötarkoitusta ja sijoituspaikkaa voi muuttaa sisustusmieltymysten mukaan. Eri lasi- ja hyllymateriaalien yhdistäminen antaa huoneelle luonnetta tinkimättä siisteydestä ja virtaviivaisuudesta. Tyylin täydentävät kehysovet ja niiden väritys.

Inspiraatiota vitriineihin voi hakea esimerkiksi aikakaudesta, jolloin talo on rakennettu tai suunnittelijoidemme vinkkien avulla, jotka auttavat löytämään juuri omaan tyyliin ja tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Kannattaa rohkeasti seurata omia vaistojaan, ilmaista persoonallisuuttaan ja suunnitella vitriini omaksi ilokseen. Silloin siitä pitää kaikkein eniten ja miellyttää vuosia eteenpäin. 

Aaltolasiovet tuovat tilaan eloisuutta ja puuhyllyt lisäävät lämpöä ja tunnelmaa.
Ulla Kotila
Brand Manager, Novart

Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör
Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det rustikke landlige preget alt etter hvilket tilbehør du velger.
Lindö Sand - bänkstående vitrin från Marbodal

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.