5 vinkkiä vetimien ja nuppien valintaan

Keittiönkaappiesi kahvat ja nupit voivat tuntua pieneltä asialta, mutta yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Ennen kuin valitset uusia vetimiä ja nuppeja, kannattaa ottaa huomioon nämä 5 kohtaa.

1. Käyttäjäystävälliset kahvat

Keittiön kahvat tulee olla helposti löydettävissä keittiössä työskennellessäsi, jotta saat helposti tarvitsemasi tavarat käsiisi. Varmista, että kahvat on asetettu kohtaan, johon kätesi ulottuu automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse etsiä kahvaa.

2. Kattava suunnittelu

Kun suunnittelet uutta keittiötäsi, on tärkeää miettiä työnkulkua. Varmista, ettei kaappien avaamisessa ole ongelmia, kun sinulla on useampi kuin yksi auki samanaikaisesti, jotta ne eivät osu toisiinsa.

Keittiön vetimet eivät välttämättä ole ensimmäinen asia, jotka on päätettävä uutta keittiötä suunnitellessa. Mutta kun olet valinnut keittiön kaapit, kannattaa pohtia millaiset vetimet haluat. 

Vaihtoehtona on myös jättää vetimet kokonaan pois. Pieni yksityiskohta, joka tekee ison vaikutuksen.

3. Tyyliisi sopivat kahvat

Keittiönkaappien ja vetimien hyvä yhteensopivuus on ratkaisevan tärkeää kokonaisvaikutelman kannalta. Valitsetko klassisen tai modernin tyylin? Valitse vetimet, jotka korostavat valitsemaasi tyyliä.

Jos et ole varma, pitäisikö tyylin olla esimerkiksi moderni vai klassinen, voit uskaltaa sekoittaa. Rustiikkisen kahvan lisääminen moderniin oveen voi luoda juuri sinulle sopivan mukavan ja persoonallisen tyylin.

4. Oven koko ja paino

Vetimien tulee sopia keittiön ovien kokoon ja painoon. Pienet nupit sopivat pienempiin tai kevyisiin oviin, kun taas vedin sopii isompien ovien kanssa.

Kaapit Tähkä
Vitriini Sammal
Taso Ylämaan graniitti Dekton Entzo, aamiaiskaapin sisällä laminaatti 20 mm, väri 631

5. Päivitä keittiösi uusilla kahvoilla

Jos et halua tehdä täydellistä keittiöremonttia upouudella keittiöllä, vetimien vaihtaminen on loistava tapa päivittää keittiösi. Se voi muuttaa keittiön ilmettä merkittävästi. Uusia kahvoja valitessa tulee huomioida vain se, että ne voidaan asentaa vanhojen vetimien sijasta oleviin reikiin niin, että keittiön ovet ovat edelleen ehjät.

Tutustu valikoimaamme

Valikoimastamme vetimet ja nupit jokaiseen tyyliin

Marbodal Form Åska - kök i mellangrå kulör i PLUS-utförande som skapar en platsbyggd känsla. Avslutningshylla för köksön ger en lättare känsla samt skapar plats för förvaring. bänkskiva kvartskomposit Venato Scuro.

Vedin

Mattamusta RM 12
Katso valikoima
Handtag Solo Svart

Vedin

Musta DM 12
Katso valikoima
Marbodal - bänkskåp med kökslucka Fagerö Tall i grön kulör. Bänkskiva Marmor i laminat, marmorknopp med rostfri fot.

Nuppi

Marmori WMN
Katso valikoima
Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Line kan fås med innramming i foliert MDF i samme farge.

Vedin

Kromi CD 12
Katso valikoima
Laulaja Jannan keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen päivittymällä vaaleaan ja avonaiseen keittiöön Huurre-Luontovärillä.

Nuppi

Messinki PRKN
Katso valikoima