Electrolux

Intuitiivinen valikoima keittiöösi Electrolux-kodinkoneilla.

Huolella suunniteltu luontoa ajatellen

Electroluxin liesituulettimet raikastavat ilmaa äänettömästi samalla kun keittotasot määrittelevät sopivan lämpötilan valitsemallesi reseptille. Uunit tietävät milloin lisätä juuri oikea määrä höyryä tehdäkseen jokaisesta ateriasta herkullisemman. Tämä on intuitiivista ruoanlaittoa.

Tutustu Electrolux-tuotteisiin myymälässämme

Höyryuunit - Lisää vain höyryä

Electroluxin uunit höyrytoiminnolla mahdollistavat uusia makukokemuksia keittiössäsi. Höyry säilyttää elintarvikkeiden maun, värin, koostumuksen ja vitamiinit. Höyryuuneissa saat kaikki perinteisten uunien klassiset toiminnot, mutta tämän lisäksi voit kypsentää höyryllä. Höyrykypsentäminen on vaivatonta – täytä vesilokero, laita ruoka uuniin ja valitse sopiva määrä höyryä.

Höyrytoiminnolla varustetun uunin avulla voit valmistaa maukkaita ja terveellisiä aterioita. Saat helposti rapeita vihanneksia, mehukkaita lihapaloja tai ihanan rapean leivän kypsentämällä ruokaa höyryuunissa. Lopputulokset ovat loistavia kerta toisensa jälkeen riippumatta siitä, valmistatko ruokaa kiireisenä päivänä tai suurelle perheillalliselle!

Yksi uuni - tuhat mahdollisuutta

Kaikissa höyryuuneissa on samat toiminnot kuin perinteisissä uuneissa, kuten kiertoilma, ylä- ja alalämpö, grilli ja pizza-toiminto. Höyrytoiminto on vain yksi kypsennystapa entistä herkullisempien ruokien valmistamiseen. Electroluxilla on laaja valikoima höyryuuneja. Yksinkertaisimmasta malleista, jossa vain kaadat vettä uunin pohjalle, edistyneimpiin malleihin.

Rapea pinta, mehukas sisäosa

Höyryuuneissa voi kypsentää muutakin kuin vain vihanneksia ja höyry on ollut pitkään ammattilaisten työkalu huippuravintoloissa. Höyryä ja kiertoilmaa yhdistämällä saat paremman maun ja koostumuksen säilyttäen samalla rapeuden ja mehukkuuden.

Säilytä väri, maku ja ravintoaineet

Höyrykypsentäminen antaa näkyviä tuloksia säilyttämällä elintarvikkeiden värin, koostumuksen, ravintoaineet ja vitamiinit paremmin kuin muut kypsennystavat. Höyrykypsentämällä voit säilyttää jopa 93% elintarvikkeiden ravintoaineista keittämiseen verrattuna.*
Kampanjaedut
Katso ajankohtaiset tarjouksemme laadukkaista kodinkoneista
Tutustu

Yhdistettävät keittotasot ja uunit

Nauti ruoanlaitosta enemmän Electrolux -sovelluksen avulla. Nyt voit esimerkiksi ohjata uunia äänelläsi, CamCook®- ja Assisted Cooking -ohjelmien ansiosta sinun ei tarvitse muistaa kypsennyslämpötilaa saadaksesi täydellisen lopputuloksen, vaan sovellus huolehtii siitä, kun se on yhdistetty laitteeseen.

Voit käyttää myös keittotasoasi optimaalisesti yhdistämällä sen Electrolux -sovellukseen. Hallitse keittotasoasi, saat ilmoituksen kun tuulettimen suodatin on aika vaihtaa, ja energiansäästövinkkejä – kaikki kätevästi sovelluksen kautta. Lataa sovellus ja huomaa ero ruoanlaitossa.

Säästä jopa 20 % energiaa astianpesussa

Nyt on helpompaa tehdä valintoja kestävän kehityksen puolesta Electroluxin valikoimasta löytyvien astianpesukoneiden avulla. QuickSelect-liukukytkimellä voit valita ohjelman pituuden, jolloin Ecometer näyttää selkeästi vihreiden palkkien avulla, mikä ohjelma on energiatehokkain. Tämän ansiosta voit säästää energiaa ja vettä.

Yhdistettävät QuickSelect -astianpesukoneet mahdollistavat älykkään astianpesun. Tämän ansiosta voit tehdä kestäviä valintoja ja vähentää energiakustannuksissa. My Electrolux Kitchen -sovellus tekee yhteenvedon käytöstä ja antaa sinulle palautetta.

Tutustu tuotteisiin

Katso tarkemmat tuotetiedot valmistajan verkkosivuilta ja valitse suosikkisi keittiön yksityiskohdiksi.

Katso lisää

Katso myös muut valmistajat