Siemens studioLine

Siemens

Haaveiletko älykkäästä kodista ja viimeistellystä tunteesta keittiössäsi? Siemens kodinkoneet on suunniteltu sinulle, joka haluat keskittyä laadukkaaseen ruoanlaittoon etkä tee kompromisseja keittiön ratkaisuista.

Siemens studioLine serie er premiumprodukter for deg som ønsker en perfekt balanse mellom innovasjon og design.

iQ700-uunin intuitiivinen ohjaus TFT-kosketusnäytöllä ja kameralla

Uuden iQ700-uunin valikko on korkearesoluutioisessa TFT-kosketusnäytössä. Suurikontrastisessa värinäytössä on helppo liikkua ja päästä käsiksi kaikkiin tarvitsemiisi valintoihin.
Voit valmistaa ruokia uunin neuvomilla ohjelma-asetuksilla tai käyttämällä Individul Browning -toimintoa. Individul Browning -toiminto tarjoaa viisi eri ruskistustasoa, ruoan paistuessa integroitu kamera tarkistaa milloin valitsemasi ruskistustaso saavutetaan.
Ohjelman päätyttyä tai pyydetyn paistotason saavutettua, uuni sammuu automaattisesti ja lähettää ilmoituksen Home Connect -sovelluksen kautta.

Siemens induktio AirPlus - induktioliesi sisäänrakennetulla liesituulettimella

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi ottaa huomioon seinälle tai kattoon asennettavaa liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää kahden maailman parhaat puolet: ylivoimaisen flexInduction-keittotason ja tehokkaan liesituulettimen. Yhdistelmä, joka antaa sinulle entistä enemmän vaihtoehtoja luoda keittiö, joka sopii unelmaasi. Mikset esimerkiksi asettaisi keittotasoa ikkunan eteen? Kaltevan katon alle? Tai saarekkeesi? Suunnittele oma keittiösi ilman rajoituksia.

Siemens inductionAir

Kokeile Siemens studioLinea 150 päivää

Siemens tarjoaa ainutlaatuisen asiakastyytyväisyystarjouksen, joka antaa sinulle aikaa kokeilla ja testata uusia studioLine-tuotteitasi. Saat niille täyden 150 päivän palautusoikeuden. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä itsesi ja studioLine-tuotteesi My Siemens -sivustolla ja hakea palautusoikeutta 150 päivän kuluessa ostopäivästä.

Oma Siemens on ilmainen asiakasklubi, jossa kaikki Siemens-tuotteisiin liittyvät tiedot on koottu My Siemensiin. Esimerkiksi käyttöohjeet, huolto ja lisävarusteet löytyvät kaikki yhdestä paikasta.

Lue lisää ehdoista Siemensin verkkosivuilta.

Kampanjaedut
Katso ajankohtaiset tarjouksemme laadukkaista kodinkoneista
Tutustu

Jokapäiväisenä apuna jääkaappi

Siemens-jääkaapin avulla voit säätää lämpötilaa eri hyllyjen ja laatikoiden mukaan. Elintarvikkeillasi on parhaat edellytykset pidempään säilyvyyteen, kun jääkaapin elintarvikkeille on asetettu omatasteet.

Unohditko tarkistaa ennen ostoksille lähtöä, onko sinulla maitoa? Katso jääkaappiin Home Connect -sovelluksella, joka auttaa sinua muistamaan kaiken.

Astianpesukoneella kimaltelevaa puhdasta palvelua

Valitse Siemens-astianpesukone ja saat kimaltelevan puhtaat lautaset ja ruokailuvälineet. Astianpesukoneessa toimivuus ja tehokkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Lisäksi laite voidaan asentaa ergonomiselle korkeudelle ja ovi aukeaa itsestään yhdellä painalluksella.

Vinkki: Aseta astianpesukone tiskialtaan lähelle, jotta työnkulku sujuu hyvin.

Tutustu tuotteisiin

Katso tarkemmat tuotetiedot valmistajan verkkosivuilta ja valitse suosikkisi keittiön yksityiskohdiksi.

Katso lisää

Katso myös muut valmistajat