Marbodal - livet i köket

Massiivipuu

Massiivipuusta valmistettu pöytälevy tuo metsän karismaa keittiöön. Puun lämmin sävy ja käytännölliset ominaisuudet tekevät puisista työtasoista hitin monenlaisissa keittiöissä. 

Tietoa puutasosta

Vaikka massiivipuinen työtaso vaatii hieman enemmän huoltoa kuin muut työtasotyypit, massiivipuinen työtaso palkitsee keittiön useilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla ja eduilla:

  • Sopii useimpiin keittiötyyleihin
  • Keskihintainen
  • Ainutlaatuinen ja eloisa materiaali
  • Naarmut voidaan hioa pois

Puu on aina muodissa

Ei todellakaan ole sattumaa, että massiivipuinen pöytälevy on yksi suosituimmista pöytälevyistä. Luonnonmateriaalin ansiosta voit käyttää puista pöytätasoa kontrastina sekä minimalistisessa keittiössä että siistissä keittiössä. Toisaalta massiivinen työtaso voi myös korostaa klassisen keittiön viihtyisyyttä ja viehätystä. Tämä tekee massiivipuisesta työtasosta valinnan, joka sopii useimpiin keittiötyyleihin. Tämä on myös yksi syistä, miksi massiivipuinen pöytätaso on pöytälevy, joka ei koskaan mene pois muodista.

Marbodal - bänkskiva vitbetsad ek med smalare häll från Siemens
Bordplade massiv træ fingertappet

Tulee kauniimmaksi iän myötä

Ennen kuin puisen pöytätason valitsemista tulee ottaa huomioon, että suora auringonvalo vaikuttaa massiivipuisiin pöytätasoihin. Näin ollen tulee tapahtumaan, että puisen pöytälevyn väri muuttuu ajan myötä ja väri muuttuu usein tummemmaksi ja tasaisemmaksi. Se on osa puisen pöytätason viehätystä, joka lisää patinaa puiseen pöytätasoon. Lisäksi se antaa luonnollisen erottuvan luonteen, koska kahta samanlaista puista pöytälevyä ei ole.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.