Neljä tapaa viimeistellä harmaa keittiö

Harmaat sävyt keittiössä ovat tulleet jäädäkseen. Lue vinkit, kuinka teet harmaasta persoonallisen ja mukautat Luonto-värisävyt Pilven ja Ukkosen omaan makuusi sopivaksi.

Ei ole yllätys, että harmaasta on tullut keittiön suosikkiväri kodeissa ympäri maailman. Harmaa on riittävän monipuolinen täydentämään monenlaisia sävyjä, materiaaleja ja sisustustyylejä, mutta samalla myös riittävän näyttävä tehdäkseen vaikutuksen. Lisäksi harmaa tarjoaa täydellisen tasapainon modernin ja klassisen välillä. Valittavana on vaaleanharmaa Pilvi ja tummempi harmaa Ukkonen

Jos harkitset harmaan rauhoittavia sävyjä, kun keittiöremontti on seuraavaksi ajankohtainen, listasimme neljä hyvin erilaista sisustusideaa, joilla teet tästä erottuvasta väristä omasi.

Tee harmaasta keittiöstäsi uniikki näillä inspiroivilla sisustusvinkeillä

1. Kasvivoimaa

Vihreiden lehtien raikkaat pirskahdukset luovat täydellisen kontrastin neutraalin harmaan sävyisten keittiönkaappien kanssa. Tiesitkö, että tietyt tavanomaiset ruukkukasvit, kuten lääkealoe, auttavat puhdistamaan keittiösi huoneilmaa neutralisoimalla siivousaineiden kemikaaleja? Asettele vehreitä huonekasveja ja yrttejä avohyllyille ja ikkunalaudoille ja täydennä luonnollista ilmettä täyspuisilla työtasoilla ja puisilla huonekaluilla.

Marbodal Form Åska - lådinredning med avdelare och stöd till höga lådor med förhöjningssidor

2. Kaunista ja rohkeaa

Loihdi dramaattinen tyyli yhdistämällä myrskynharmaat kaapit graniittisiin työtasoihin. Luo Michelin-kokillekin sopiva minimalistinen ilme lisäämällä kokonaisuuteen mattamustat vetimet, harjattua kromia olevat kodinkoneet ja täydennä kokonaisuus viimeisimmällä innovatiivisella keittiötekniikalla aina älykkäistä säilytysratkaisuista uusimpiin teknisiin laitteisiin.

 

3. Komeaa kuparia

Yhdistä kaksi suurta keittiötrendiä; harmaat keittiökaapit ja tyylikkäät kupariset yksityiskohdat. Kuparisia yksityiskohtia ovat esimerkiksi näyttävät kupariset vetimet ja valaisimet tai kuparoidut paisto- ja keittoastiat. Tämä loistelias ilme sopii parhaiten perinteisiin kaappeihin ja toimii erityisen hyvin yhdistettynä ylellisiin marmoria jäljitteleviin työtasoihin.

Marbodal Form Åska - ett modernt lantligt kök med köksö stänkskydd samt bänkskiva i kvartskomposit och massiv träskiva

4. Värien leikkiä

Haluatko mieluummin väriä keittiöön harmaan kaveriksi? Harmaat kaapit luovat täydellisen taustan kirkkaille väripilkuille raikkaan keltaisesta ja rohkean punaisesta rauhoittaviin sinisen sävyihin tai hienostuneeseen metsänvihreään. Luo keittiöösi katseet kääntävä ilme valitsemalla värikäs tehosteseinä tai välitila, tai ota hillitympi lähestymistapa valitsemalla useita samansävyisiä pieniä esineitä ja sisustuselementtejä.

Tyylikäs harmaa

Sami Jauhojärvi valitsi ajattomat sävyt

Jauhojärvet päivittivät keittiönsä

Rakastu harmaan sävyihin

Marbodal Signatur Ekbacken i brunbets kombinerad med färgen Åska. Färgkollektion Jordnära möter trä
Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det rustikke landlige preget alt etter hvilket tilbehør du velger.
Marbodal Form Åska - kök i mellangrå kulör, bänkskiva Venato Scuro