Vertailussa materiaalien hinnat ja hyödyt

Kun suunnittelet uuden keittiön tai kylpyhuoneen hankintaa, on hyvä vertailla eri materiaalien ominaisuuksia ja kustannuksia. Katso esimerkkimme, miten voit tehdä hintavertailuja eri materiaalien välillä.

Tammi viiluna vai melamiinina

Tammi pystyviiluna

Ominaisuudet: Luonnollinen, kestävä ja voidaan uudelleenkäsitellä useita kertoja. Tarjoaa lämpimän ilmeen, joka kestää vuosikymmeniä.

Hinta: Aito tammi on materiaalivalintana hintavampi, sillä viilu on sorvattua tai leikattua aitoa puuta, jonka viilupinnassa erottuvat kauniisti puun syyt ja ominaisuudet.

Kvartsitaso marmorikuosilla vai marmorilaminaatti

Tavallinen kulmakaappi vai kulmamekanismit

Jotain ekstraa kotiisi?

Tutustu Nousevaan kulmaan eli sähköisesti ohjattavaan kulmamekanismiin. Se tarjoaa älykkään ja tyylikkään ratkaisun moderniin kotiin mullistaen kodin säilytystilan käytön. Työskentele tehokkaammin ja nauti siistimmästä tilasta nappia painamalla!

Kun Nouseva kulma on alhaalla, se säilyttää tilan linjakkuuden pitäen kodinkoneet ja muut tavarat näkymättömissä. Nostettaessa mekanismi tuo esille tarvitsemasi esineet helposti ja nopeasti. Lisäksi alatasolla oleva valo syttyy automaattisesti, kun taso nousee, tarjoten näkyvyyttä ja lisävaloa toimintaan. Erinomainen paikka esimerkiksi herkkukätkölle!

Tutustu tuotteeseen

Materiaaleja vertaillessa on tärkeää huomioida, että vaikka jotkin yksityiskohdat vaativat suurempaa alkusijoitusta, niiden pitkäaikaiset hyödyt ja toiminnallisuudet voivat olla taloudellisesti järkevämpi valinta erityisesti aktiivisen kotikokkaajan keittiössä. 

Suunnittelijamme auttavat valitsemaan sinun käyttötarkoituksiisi ja budjettiisi parhaimmat ratkaisut, jotka palvelevat vuosia eteenpäin.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.