Nouseva kulma

Sähköisesti nousevalla ja laskevalla kulmamekanismilla saat kodinkoneet tai muut keittiön tavarat helposti piiloon ja esille.

Sähköisesti nouseva ja laskeva kulmamekanismi helpottaa keittiössä työskentelyä aivan uudella tavalla. Se sekä hyödyntää kulmat kätevänä säilytystilana, että tuo tarvitut keittiökoneet esille pelkällä napin painalluksella. Kun kulma on alhaalla ja tavarat piilossa, keittiössä säilyy tyylikäs linjakkuus.

Nousevassa kulmassa on mietitty toiminnallisuudet viimeisen päälle. Alatasolla on valo, joka syttyy tason noustessa ja sammuu, kun taso lasketaan alas. Sähköinen nostin on varustettu turvamekanismilla, joka pysäyttää liikkeen, jos tason välissä on jotain. Ylemmän tason alla on maadoitettu pistorasia; johto vain pistorasiaan ja keittiökoneet on heti käyttövalmiina!

Marbodal - hörnskåp med hissfunktion här nedsänkt

Herlig trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep, som markerer modellens linjerene design. Horisont kjennetegnes av en klar og kjølig friskhet, noe som representerer ny nordisk design på sitt beste.

Marbodal - Hörnbänkskåp med hissfunktion