Luna - valaistu välitilaelementti

Personoi keittiön välitila haluamallasi kuvalla. Kuvan vaihtaminen on helppoa, joten teemaa voi vaihtaa vaikka vuodenaikojen mukaan.

Sisusta valaistulla LUNA-välitilaelementillä

Tuo persoonallisuutta keittiöösi ja ripaus luksusta arkeen! LUNA on kotimainen, ainutlaatuinen ja persoonallinen tapa vaihtaa keittiösi ilmettä. Mittatilauksena valmistettavaan valaistuun välitilaelementtiin voit valita tasaisen väripinnan mistä vain väristä tai suosikkikuvasi omista kuvistasi.

Persoonallista valaistusta keittiöön

LUNA toimii myös valaisimena. Kuvan takana oleva valaistuselementti herättää kuvan eloon ja luo miellyttävän valaistuksen keittiöön ja ruokailutilaan. LUNA avaa valaistun ikkunan mielimaisemaan – vaikka mökkilaiturille tai etelän lomakohteeseen.

Muuta tyyliä vaikka joka kuukausi

LUNA tekee keittiön ilmeen muuttamisesta yksinkertaista, sillä LUNA:n kuvien vaihtaminen on helppoa. Näin keittiöön saadaan uutta ilmettä vaikka vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan.

Laatua ja helppoutta

LUNA on nopea asentaa ja helppo pitää puhtaana. Myös sähkönkulutus on alhainen ja materiaali on kestävää. LUNA voidaan asentaa myös jälkikäteen, jolloin keittiön ilme muuttuu kertaheitolla.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.