Marbodal - Skön sittbänk med sockellåda för extra utrymme för förvaring. Lucka Arkitekt plus Frost

Sokkelilaatikko

Sokkelilaatikkoon saat kätevästi piiloon vaikkapa aputikkaat.

Sokkelitilan hyödyntäminen

Keittiösuunnittelussa säilytystilan maksimointi on tärkeää. Etenkin pienessä keittiössä säilytystila loppuu usein kesken. Oikealla suunnittelulla saat lisätilaa sinne, mihin et ensiajatuksella tilaa osaisi miettiäkään. Sokkelilaatikko on erinomainen tapa maksimoida pinta-ala ja säilytystila keittiössä. Sokkeli on tila, jonka monet ihmiset unohtavat keittiötä suunnitellessaan.

Sokkelilaatikoissa on tilaa paistinpannuille, keittiöpyyhkeille ja ruokailuvälineille. Se on täydellinen säilytyspaikka tavaroille, joita et ehkä käytä joka päivä, mutta haluat pitää lähelläsi, kun tarvitset niitä. Niitä on saatavana eri kokoisina ja kahvoilla tai ilman. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, joten kenties se onkin erinomainen herkkujen kätköpaikka.

Marbodal - Skön sittbänk med sockellåda för extra utrymme för förvaring. Lucka Arkitekt plus Frost
Sokkelskuffe
Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat. Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.