8 vinkkiä, joilla vältät yleisimmät keittiön suunnitteluvirheet

Keittiöremontti on iso projekti, jossa on monia huomioitavia asioita. Listasimme 8 tärkeintä vinkkiä, joiden avulla voi välttää yleisimmät virheet, jotka saattaa tapahtua uuden keittiön suunnittelussa.

Lådbelysning för den översta lådan. Placeras i ovankant.

1. Älä unohda työnkulkua

Pidä avainelementit, kuten jääkaappi, pesuallas ja uuni selkeässä työkolmiossa, jotta voit liikkua vapaasti ja esteettömästi ruoanlaiton aikana. Tämä tehostaa ruoanlaittoa ja keittiön puhtaana pitoa.

 

2. Pohdi oikeaa valaistusta ja pistorasioita

Mihin tarvitset valoa ja millaista valoa keittiön eri osiin? Mitä sähkölaitteita käytät usein keittiössä? Suunnittele valaistus ja pistorasiat tarpeidesi mukaan. Piilotettava pistorasia tekee sähkölaitteiden käytöstä tyylikästä, sillä käyttämättömänä ne voidaan piilottaa pois katseilta.

3. Valitse oikea materiaali työtasolle

Mieti, miten käytät työtasoasi tänään ja mikä työtasomateriaali sopii sinulle ja keittiöösi. Onko toiveena saada työtaso, jolle voi laskea kuumiakin astioita? Vai työtaso, jota ei tarvitse huoltaa ja sietää huoletontakin käyttöä? Valikoimistamme löytyy tasoja jokaiseen makuun ja käyttötarpeeseen.

Lisää työtasoista

 

4. Älä säästä säilytystilaa

On olemassa monia älykkäitä säilytysratkaisuja, joiden avulla voit maksimoida keittiösi tilan. Keittiösuunnittelijamme auttavat luomaan lisää säilytystilaa paikkoihin, joiden mahdollisuutta ei välttämättä tule edes ajatelleeksi. Esimerkiksi sokkelilaatikko luo lisätilaa sokkeliin, joka helposti jää muuten hyödyntämättä.

Rett hjørnebenk, Arena Classic halvkarusell, med tett bunn og reling.

5. Mittaa kahdesti

Keittiön mittaaminen on tärkeä askel keittiön suunnittelussa. Mittaa

kahdesti varmistaaksesi, että mittasi ovat oikeat. Antaessasi keittiön suunnittelun ammattilaistemme hoidettavaksi, huolehtivat he mittakäynneillä mittaamisesta.

 
 

6. Ajattele pitkällä aikavälillä

Materiaalivalintoja pohtiessa kannattaa ajatella pitkäikäisyyttä ja ajattomuutta, eikä vain sitä, mikä on trendissä juuri nyt. Keittiö on asia, jonka kanssa asut pitkään, joten pidä neutraali pohja ja tee siitä persoonallisempi ja trendikkäämpi tuotteiden ja lisävarusteiden avulla.

7. Ota aikaa – ei nopeita ratkaisuja

Tietenkin haluat saada unelmiesi keittiön mahdollisimman pian, mutta koska se on prosessi, jossa on monia päätöksiä, on tärkeää, että annat sen viedä sen aikaa. Älä tee hätäisiä päätöksiä, vaan tee suunnitelmat riittävän ajoissa. Tämä antaa mahdollisuuden kerrata niitä rauhassa ja jalostaa niitä ideoiden perusteella vielä paremmiksi. Väljällä aikataululla voit myös varmistua siitä, että kaikki tarvittavat osuudet on huomioitu.

 

8. Laadi remontille budjetti - ammattilaisen kanssa

Varaa hankkeeseen riittävästi pääomaa. Yllättävät ja suunnittelemattomat menot voivat viivyttää tai vaarantaa koko hankkeen, ja melko varmasti remontti tulee suunnittelemattomana myös kaikkein kalleimmaksi. Tee suunnitelmat yhdessä luotettavan ja kokeneen keittiöalan ammattilaisemme kanssa: vain todelliset ammattilaiset pystyvät ehdottamaan parhaita, kotisi ansaitsemia ratkaisuja. Suunnitelma voi jopa auttaa säästämään rahaa hankkeen loppupuolella.

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.