Marbodal Fagerö Tall - Öppen hylla i samma kulör som köket skapar en hemtrevlig känsla. Köksö med indragen sockel. Bänkskiva Marmor i laminat. Knoppar i marmor  med rostfri fot

Maalattu kehysovi Havu

Hintatyökalu ja rahoitus

Mitä uusi keittiö maksaa?

Keittiösuunnitteluohjelma havainnollistaa uuden keittiösi: voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä elämäsi keittiö voisi näyttää. Saat alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Suunnitteluohjelma

Rahoitus

Yhteistyössä Santanderin kanssa tehdyn rahoituksen avulla maksat keittiösi kuukausierissä ja rahaa jää muuhunkin.

Rahoitusratkaisumme

Huurre Pilvi Hiekka Sammal Kaarna Ukkonen Havu Tähkä Lähde Meri Karpalo

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika
Tämä keittiö on esillä seuraavissa myymälöissä

Tyylikäs keittiö sopii erinomaisesti vuosisadan vaihteen asuntoon, mutta se voidaan muotoilla sekä klassiseen että maalaistyyliin. Maalatut kehysovet luovat tyylikkään maalaistunnelman, joka säilyy sukupolvesta toiseen.

Ovimalliksi voi valita esimerkiksi kehystetyn raamin, joka antaa keittiölle aivan uudenlaisen ilmeen. Koska raamin väri voi olla myös eri kuin oven väri, vaihtoehtona on lukuisia kokonaisuuksia. Luonto-värikokoelman sävyt yksinkertaisessa kehystetyssä peiliovessa luovat maalaismaisen ja harmonisen tunnelman, joka säilyy sukupolvesta toiseen. Maalaisromanttinen tunnelma syntyy talonpoikaistyylisestä ovivalinnasta, johon erilaiset värit tuovat rajattomia mahdollisuuksia.

Vedinvalinta voi viedä keittiötyylin jopa eri aikakauteen.

Säilytysratkaisut

Unelmiesi keittiö ei ole vain kaunis, vaan se voi olla myös käytännöllinen.

Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat.

Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.