Laulaja Jannan keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen päivittymällä vaaleaan ja avonaiseen keittiöön Huurre-Luontovärillä. Laulaja Jannan keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen päivittymällä vaaleaan ja avonaiseen keittiöön Huurre-Luontovärillä.

Maalattu sileä ovi Huurre

Hintatyökalu ja rahoitus

Mitä uusi keittiö maksaa?

Keittiösuunnitteluohjelma havainnollistaa uuden keittiösi: voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä elämäsi keittiö voisi näyttää. Saat alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Suunnitteluohjelma

Rahoitus

Yhteistyössä Santanderin kanssa tehdyn rahoituksen avulla maksat keittiösi kuukausierissä ja rahaa jää muuhunkin.

Rahoitusratkaisumme

Huurre Pilvi Sammal Havu Tähkä Meri Lähde Karpalo Hiekka Kaarna Ukkonen

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika
Tämä keittiö on esillä seuraavissa myymälöissä

Maalattujen ovien mallistomme tarjoaa erilaisia mallivaihtoehtoja, jossa on selkeät linjat ja ajaton muotoilu. Käytännöllisillä ratkaisuillamme saat tyylikkään keittiön, joka helpottaa jokapäiväistä elämääsi ja tekee keittiössä viettämästäsi ajasta miellyttävämpää. Lisäksi väri- ja materiaalivalikoima takaavat, että keittiösi sulautuu tyylikkäästi myös muuhun asuntoon.

Vaaleat sävyt ovissa tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia; itse ovi ei ole hallitseva, jolloin kaikkea muuta keittiössä voi korostaa. Maalatut ovet toimivat mukavasti kahvoilla tai kahvattomana ja keittiön ilme muuttuukin suuresti jo esimerkiksi vedintä vaihtamalla.

Usean maalikerroksen ja hyvän pohjalevyn ansiosta maalattujen ovien pinnat ovat erittäin sileitä ja helppohoitoisia. Maalatun kalusteoven naarmun korjaaminen on myös helppoa paikkamaalilla.

Asiakkaan kotona
Vain kuvastokäyttöön ja verkkoon.
Karoliina rakastui Tähkän sävyyn
Katso Karoliinan keittiö
Vain kuvastokäyttöön ja verkkoon.

Säilytysratkaisut

Unelmiesi keittiö ei ole vain kaunis, vaan se voi olla myös käytännöllinen.

Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat.

Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.