Cover skuffe fenix laminat Cover køkken med Fenix Laminat

Melamiini tumma puu

Hintatyökalu ja rahoitus

Mitä uusi keittiö maksaa?

Keittiösuunnitteluohjelma havainnollistaa uuden keittiösi: voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä elämäsi keittiö voisi näyttää. Saat alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Suunnitteluohjelma

Rahoitus

Yhteistyössä Santanderin kanssa tehdyn rahoituksen avulla maksat keittiösi kuukausierissä ja rahaa jää muuhunkin.

Rahoitusratkaisumme

Laminaatti valkoinen Laminaatti beige Laminaatti tumma harmaa Melamiini hiiltynyt puu Melamiini beige Laminaatti vaalea harmaa Melamiini valkoinen Melamiini vaalea tammi Melamiini tumma puu Melamiini tuhkan harmaa Mikrolaminaatti vanha tammi Mikrolaminaatti vaalea betoni Mikrolaminaatti ruskea puusyy Mikrolaminaatti antrasiitti puusyy Mikrolaminaatti vanha harmaa puusyy Mikrolaminaatti posliinin valkoinen puusyy

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika
Tämä keittiö on esillä seuraavissa myymälöissä

Melamiiniovet

Mattapintainen, pystysuuntaan puusyykuvioitu melamiiniovi on tyylikäs valinta mustaksi keittiöksi. Oven hienovarainen puusyykuvio elävöittää pintaa ja tekee ovesta suomalaiseen makuun soveltuvan. Melamiinioven pintakalvo tekee ovesta erittäin kestävän ja helposti puhdistettavan.
Mallistomme melamiiniovissa on useita värivaihtoehtoja yksivärisestä puukuoseihin. Tämä tyylikäs ovi sopii pienemmällekin budjetille, sillä ovimalli kuuluu edulliseen hintaryhmään.
Melamiiniovillemme myönnetty M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä.

Laminaattiovet

Laminaattiovi on tyylikäs ja erittäin kestävä valinta keittiöön. Ovimalli kestää jokapäiväistä käyttöä kaikin puolin ja on samalla visuaalisesti onnistunut ja on siksi modernin keittiön unelmamalli. Pinnan puristuksessa käytetään kovaa painetta ja kuumuutta, jolloin laminaatista tulee hyvin kemikaaleja ja kosteutta sekä kuumuutta sietävää. Siksi laminaatti on materiaalina helppohoitoista ja kovaakin kulutusta kestävää ja sopii näin myös hieman huolettomammalle asujalle.

Tyylistä ei tarvitse tinkiä, laminaattiovella saa luotua upeita kokonaisuuksia. Osasta ovimalleja löytyy kahta kiiltoastetta: puolihimmeä ja matta. Mattaovi on nanopintaista laminaattia, ja himmeässä pinnassa sormenjäljet eivät helposti näy.
Laminaattiovillemme myönnetty M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä.

Mikrolaminaattiovet

Mikrolaminaattiovi on loistava valinta, kun kaipaat keittiön oviin tyyliä ja huolettomuutta. Mikrolaminaattioven pintakalvo on hieman laminaattiovea ohuempi, mutta materiaali on erittäin kulutusta kestävää ja helppo puhdistaa.

Mikrolaminaatin pinnan struktuuri jäljittelee luonnonmateriaaleja, kuten puu- ja kivikuoseja. Esimerkiksi vanhan tammen sävy ja puukuviointi tuovat keittiöön lämpöä, tyyliä ja ilmettä.
Ovimallia on saatavilla myös oveen integroidulla alumiiniprofiililla, mikä tekee ovesta tyylikkäästi vedikkeettömän.
Mikrolaminaattiovillemme myönnetty M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä.

Säilytysratkaisut

Unelmiesi keittiö ei ole vain kaunis, vaan se voi olla myös käytännöllinen.

Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat.

Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.