Supermattalaminaatti harmaa

Hintatyökalu ja rahoitus

Mitä uusi keittiö maksaa?

Keittiösuunnitteluohjelma havainnollistaa uuden keittiösi: voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä elämäsi keittiö voisi näyttää. Saat alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Suunnitteluohjelma

Rahoitus

Yhteistyössä Santanderin kanssa tehdyn rahoituksen avulla maksat keittiösi kuukausierissä ja rahaa jää muuhunkin.

Rahoitusratkaisumme

Musta Harmaa Valkoinen Vaaleanharmaa Vihreä Tummansininen

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika
Tämä keittiö on esillä seuraavissa myymälöissä

Supermattalaminaatti on nanopintaista materiaalia. Oven valmistukseen käytetty lasersaumaustekniikka on niin kehittynyt, ettei oven reunaan jää saumaa juuri lainkaan. Ovi on vesitiivis ja se kestää kuumuutta ja iskuja naarmuuntumatta. Siksi supermattalaminaattia käytetään myös työtasoissa. Supermattalaminaatti on täydellinen valinta, kun haluat trendikästä väriä keittiöön, mutta huolettomampaa hoitoa kuin mitä maalatut ovet vaativat.

Mallistosta löytyy mustan värin lisäksi neljä luonnosta kumpuavaa maanläheistä väriä: hieman beigeen taittava harmaa, vaaleanharmaa, vihreä ja tummansininen. Musta keittiö sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muiden värien kanssa, jotta ulkonäköä voidaan keventää säilyttäen samalla kodikas ja tyylikäs ilme.

Laminaattiovissa kalustelevyn pinta on laminaattia. Pinnan puristuksessa käytetään kovaa painetta ja kuumuutta, jolloin laminaatista tulee hyvin kemikaaleja ja kosteutta sietävää. Materiaali kestää hyvin niin iskut kuin kuumuuden. Laminaattiovillemme on myönnetty M1-merkki, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

Supermatta musta

Musta on rohkea, mutta tyylikäs valinta. Silkinhimmeä mattamusta pinta luo ylellisen tunnelman ja siitä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia. Muista kuitenkin, että musta vaatii rinnalleen valoa. Esimerkiksi puu tuo tarvittavaa lämpöä muuten mustalle kokonaisuudelle.

Supermatta sininen

Upea, syvän sininen sävy on kuin tumma, pohjoinen yötaivas tai järven pinta hämärtyvässä syysillassa. Sininen on rauhoittava väri, joka sopii skandinaaviseen kotiin. Käytä keittiössä laajemmin tai vain tehostevärinä.

Supermatta vaaleanharmaa

Upea mattapintainen harmaa sävy antaa keittiöön väriä, muttei tee pienemmästäkään tilasta synkkää, vaan avaran. Vaaleanharmaa yhdistettynä puuhun tekee kokonaisuudesta todella tyylikkään.

Supermatta harmaa

Supermattalaminaattimallistomme harmaa sävy on aavistuksen beigeen vivahtava, kaunis, luonnollinen väri. Tästä väristä saat upeita, trendikkäitä kokonaisuuksia aikaan.

Supermatta vihreä

Vihreä on yksi suosituimmista väritrendeistä sisustuksessa. Se korostaa luonnon monimuotoisuutta ja ekologista ajattelua. Luonnonläheinen, kauniin vihreä mattapintainen ovimalli sopii upeasti myös keittiöön. Yhdistä esimerkiksi puun sävyihin, valkoiseen tai mustiin yksityiskohtiin.
Asiakkaan kotona
Jauhojärvet päivittivät keittiönsä moderniksi ja kiireessäkin toimivaksi
Katso Samin keittiö

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.