OVI Thea 439 valkoinen supermattalaminaatti
TASO A631/F631 20 mm abs-reunainen taso, väri vaalea trerazzo

Supermatta valkoinen

Rahoita keittiösi

Maksa heti tai rahoituksemme avulla kuukausierissä.

Rahoita keittiösi

Maksa heti tai rahoituksemme avulla kuukausierissä

Novart rahoitus

  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € – 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 15 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja
Musta Harmaa Vihreä Valkoinen Vaaleanharmaa

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika
Tämä keittiö on esillä seuraavissa myymälöissä

Tietoja supermattalaminaatista

Supermattalaminaatti on nanopintaista materiaalia. Oven valmistukseen käytetty lasersaumaustekniikka on niin kehittynyt, ettei oven reunaan jää saumaa juuri lainkaan. Ovi on vesitiivis ja se kestää kuumuutta ja iskuja naarmuuntumatta. Siksi supermattalaminaattia käytetään myös työtasoissa. Supermattalaminaatti on täydellinen valinta, kun haluat trendikästä väriä keittiöön, mutta huolettomampaa hoitoa kuin mitä maalatut ovet vaativat.

Mallistosta löytyy mustan ja valkoisen värin lisäksi kolme luonnosta kumpuavaa maanläheistä väriä: hieman beigeen taittava harmaa, vaaleanharmaa sekä vihreä. Musta keittiö sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muiden värien kanssa, jotta ulkonäköä voidaan keventää säilyttäen samalla kodikas ja tyylikäs ilme.

Laminaattiovissa kalustelevyn pinta on laminaattia. Pinnan puristuksessa käytetään kovaa painetta ja kuumuutta, jolloin laminaatista tulee hyvin kemikaaleja ja kosteutta sietävää. Materiaali kestää hyvin niin iskut kuin kuumuuden. Laminaattiovillemme on myönnetty M1-merkki, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

Supermatta musta

Musta on rohkea, mutta tyylikäs valinta. Silkinhimmeä mattamusta pinta luo ylellisen tunnelman ja siitä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia. Muista kuitenkin, että musta vaatii rinnalleen valoa. Esimerkiksi puu tuo tarvittavaa lämpöä muuten mustalle kokonaisuudelle.

Supermatta vaaleanharmaa

Upea mattapintainen harmaa sävy antaa keittiöön väriä, muttei tee pienemmästäkään tilasta synkkää, vaan avaran. Vaaleanharmaa yhdistettynä puuhun tekee kokonaisuudesta todella tyylikkään.

Supermatta harmaa

Supermattalaminaattimallistomme harmaa sävy on aavistuksen beigeen vivahtava, kaunis, luonnollinen väri. Tästä väristä saat upeita, trendikkäitä kokonaisuuksia aikaan.

Supermatta vihreä

Vihreä on yksi suosituimmista väritrendeistä sisustuksessa. Se korostaa luonnon monimuotoisuutta ja ekologista ajattelua. Luonnonläheinen, kauniin vihreä mattapintainen ovimalli sopii upeasti myös keittiöön. Yhdistä esimerkiksi puun sävyihin, valkoiseen tai mustiin yksityiskohtiin.
Asiakkaan kotona
Jauhojärvet päivittivät keittiönsä moderniksi ja kiireessäkin toimivaksi
Katso Samin keittiö

Millaisen kokonaisuuden sinä valitsisit? Luo suunnittelutyökalullamme unelmiesi yhdistelmä.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.