Hannan keittiö, jossa arki sujuu

Strictly Style -bloggari Hanna Väyrynen kaipasi moderniin keittiöön pehmeyttä, missä myös nuoremmat lapset voivat olla omatoimisia.
Väri
Huurre
Työtaso
Calacatta Gold

Sosiaalisen median ammattilainen, Strictly Style -blogistaan palkittu yrittäjä Hanna Väyrynen muutti miehensä ja perheen kolmen pojan kanssa uuteen kotiin vuoden 2020 alussa. Talon keittiö ei ollut perheen arkeen toimiva, joten he päättivät uusia keittiön kokonaan. Remontti avasi mahdollisuuden suunnitella keittiön toiminnot juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Hanna kuvailee keittiön olevan hänelle erityisen tärkeä paikka kotona.

- Olimme mieheni kanssa jo vuosia haaveilleet isosta keittiöstä, joka toimisi konkreettisesti kodin sydämenä. Halusimme keittiöstä paikan, jossa lapset voivat osallistua ruoan tekoon ja toimia tarvittaessa omatoimisesti, jossa koko perhe mahtuu leipomaan pipareita jouluna ja jossa isompikin määrä ystäviä ja perhettä mahtuu syömään yhden pöydän ääreen, Hanna kertoo.

Kolmen pojan äitinä Hannalle oli tärkeää, että keittiössä voi tehdä ruokaa katsoen samalla lasten leikkejä tai auttaen koululaista läksyissään. Luonnollisesti keittiön tuli olla kaunis ja mahdollistaa sujuva arki.

Unelmien keittiöksi valikoitui malliston klassinen maalattu kehysovi, värinä keittiössä on kaunis, puhtaanvalkoinen Huurre. Lopputulokseen perhe on todella tyytyväinen.

- En voi sanoin kuvailla kuinka rakastamme tätä kaunista keittiötä. Se on täysin kotimme sydän.

Lue keittiöremontin koko tarina Hannan Strictly Style -blogista.

Instagram: @strictlystyle

Mikron lapsiystävällinen sijainti

Mikro haluttiin asettaa normaalia alemmaksi, jotta lapset voivat tarvittaessa itse lämmittää ruokaa koulun jälkeen. Mikron alle asetettiin laatikko pienemmille lasten lautasille.

Aamiaiskaapin materiaalit

Keittiössä toteutettu aamiaiskaappi oli pitkään haaveissa ollut yksityiskohta. Sisustus järjestettiin niin, että ovet voivat jäädä auki ja näyttää silti upealta.

Lisätilaa saarekkeessa

Saareke toimii baaritiskinä, jonka sisäosia on hyödynnetty suurena määrä kaappitilaa. Sinne on sijoitettu harvoin käytössä olevat, mutta sitäkin rakkaammat esineet, kuten hääastiasto.

Keittiön lisätiedotKeittiön muoto

I-muotoinen saarekkeella