Lotta Agatonin maanläheiset kattaukset

Yhdessä sisustussuunnittelija Lotta Agatonin kanssa Novart on luonut viisi kaunista kattausta maanläheisissä sävyissä. Anna itsesi inspiroitua kattauksista maanläheisissä väreissämme – kaarna, hiekka, ukkonen, huurre ja meri.

Ottamalla aikaa ja kattamalla pöydän kauniisti luodaan ihana tunnelma ja nostetaan koko aterian elämystä. Pue päälle kaunis pellavaliina, poimi miellyttävät astiat ja koristele pöytä tuoreilla tai kuivatuilla kasveilla.

Valitse joko pöytäliina, joka sopii sävy sävyyn keittiösi värien kanssa, tai erota se kokonaan eri väriseksi. 

Kattaus värissä Kaarna

Tummanruskean sävyinen kattaus, jossa on kuivattuja ja mustia elementtejä, luo mukavan, mystisen ja hieman maalaismaisen tunnelman ja fiiliksen.

Kattaus värissä Hiekka

Kattaus beigen sävyissä sekoitettuna valkoiseen posliiniin ja luonnollisiin sävyihin luo hillityn ja hieman ylellisen tunteen.

Kattaus värissä Ukkonen

Tummanharmaalla kehystetty vaaleamman harmaa posliiniastiasto sekä yksittäiset mustat elementit tekevät tyylikkään ja selkeän kattauksen.

Kattaus värissä Huurre

Raikkaan tunnelman saamiseksi voit tehdä "all-in" valkoisen kattauksen ja pitää koko kattauksen samassa upeassa sävyssä.

 

 

Kattaus värissä Meri

Vintage-posliinin siniset sävyt sekoitettuna moderneihin laseihin ja ruokailuvälineisiin elävöittävät kattausta ja tekevät siitä persoonallisen.