Vinkkimme kuinka sisustaa vaatehuone

Vaatehuone on ylellinen ja tyylikäs ratkaisu vaatteiden säilytykseen. Mietitkö omaa vaatekaappiasi? Loimme avuksesi tarkistuslistan otettavaksi huomioon, kun on aika suunnitella ja valita vaatehuoneen yksityiskohdat.

Arjen luksusta päivästä toiseen

Walk in closet eli vaatehuone on monelle unelma, joka helpottaa vaatteiden ja muiden tavaroiden järjestyksessä pitämistä. Todellinen arjen luksuselementti, kun vaihtoehdot päivän vaatevalinnoiksi näkee yhdellä silmäyksellä!

Vaatehuone voi näyttää hyvinkin erilaiselta riippuen huoneen koosta, valituista materiaaleista ja tavasta, jolla haluat säilyttää vaatteitasi.
Vaatehuoneen painopisteiksi kannattaa valita toimivuus ja yksinkertaisuus. Valitsimme tärkeimmät asiat, jotka voivat olla hyvä ottaa huomioon optimaalisen vaatehuoneen kannalta.

Valaistus

Hyvä valaistus on tärkeää, huoneen tai kaapiston sisällöstä saa hyvän yleiskuvan ja pystyt näkemään, mitä vaatekaapissasi on.


Vaatetangot

Pitkille vaatteille, kuten puvuille, takeille ja pitkille mekoille vaatetanko on ehdoton valinta. Niiden avulla näet mitä vaatteita sinulla on eivätkä ne rypisty.

Avohyllyt

Vaikka osan mieleen ovatkin enemmän laatikot, avoimet hyllyt parantavat omien vaatteiden ja asusteiden yleiskuvaa. Hyllyllä olevat vaatteet paljastuvat on helppo valita esimerkiksi värin perusteella. Laukut, kengät ja saappaat on helppo pitää järjestyksessä ja niiden kuosissa avohyllyillä. Myös T-paidoilla, paksummilla villapaidoilla ja farkuilla on erinomainen paikka hyllyillä.


Laatikostot

Alusvaatteita ja sukkia voi olla kätevä säilyttää laatikoissa, koska niistä on yleensä vaikea tehdä siistejä pinoja. Pienemmät laatikot aurinkolaseille ja koruille voivat olla hyvä idea, jos vain tilaa on käytettävissä.

Kaikki neliöt käyttöön

Hyödynnä koko tila rakentamalla lattiasta kattoon, jotta tila tulee maksimoitua. Kannattaa säilyttää harvoin käytettäviä ​​esineitä tai vaatteita ylemmissä laatikoissa tai hyllyillä. Jos mahdollista, kannattaa paljon tilaa nielevä nurkka hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.


Henkilökohtaiset mieltymykset

Mitä sinä haluat vaatehuoneeseesi säilytystilan lisäksi? Jos vaatehuonetta käytetään paljon vaatteiden vaihtamiseen, voi olla hyvä pitää täyspitkää peiliä lähellä. Ja sotkujen välttämiseksi esimerkiksi tuoli huoneen keskellä voi olla erittäin hyödyllinen. Se mahdollistaa paikan, johon voi laskea vaatteet, joita olet juuri kokeillut.

- ovet maalattu peiliovi hiekka 497
- vedin CD12 
- runkoväri vaalea tammi melamiini

Paljonko vaatehuone maksaa?

Tarkkaa hintaa vaatehuoneen kustannuksille on vaikea sanoa tietämättä yksitiskohtia. Loppusummaan vaikuttavia tekijöitä ovat huoneen koko, tarvitsemasi sisustusratkaisut ja valitsemasi materiaalit.

Varaa tapaaminen suunnittelijamme kanssa ajanvarauskalenteristamme saadaksesi apua vaatekaapin suunnittelussa. Tavataan myymälässä, verkossa tai sinun kotonasi!

Tutustu mallistoomme jo etukäteen ja nappaat parhaat palat inspiraatioksi. 

Tutustu

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.