Säilytysratkaisut kodin erilaisiin tarpeisiin

Säilytysjärjestelmän monipuolinen käyttö mahdollistaa kaikki elementit toimivaan järjestyksen ylläpitoon. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön alhaalta ylös asti. 

Mallistomme tuotteilla voi yhdistellä runkoelementtejä, liukuovia ja keittiömalliston yksiköitä sekä koko malliston varusteita keskenään. Näin voidaan rakentaa kodin kaikki tilat värimaailmaltaan ja ilmeeltään yhteensopiviksi. Ja mikä parasta, mallisto muokkautuu myös yksilöllisiin tarpeisiin. Säilytysjärjestelmän monipuolisuus korostuu etenkin, kun mukaan tuodaan keittiömalliston elementtejä.

Malliston kaappiyksiköillä säilytysjärjestelmää voidaan kasvattaa korkeussuunnassa ja näin myös säilyttämiselle saadaan helposti käytettävää lisätilaa. Puolestaan laatikostot kalusteen sisällä lisäävät käyttömukavuutta ja helppoutta järjestyksen ylläpitoon. Valituilla ovilla ja vetimillä tai vedikkeettömyydellä nidotaan yhteen kokonaisuus, joka on käyttäjälleen luoto ja koko kodin hengen mukainen.

Säilytysjärjestelmän yksiköt muokkautuvat eteiseen, makuuhuoneeseen, kotitoimistoksi, oleskelutiloihin, vaatehuoltotilaksi tai osaksi keittiöryhmää.

Eteinen – käyntikortti kotiisi

Eteinen antaa ensivaikutelman kodistasi. Ulkovaatteet, kengät, päähineet, laukut, sateenvarjot ja avaimet – kaikille on selkeä säilytyspaikka. Ulosvedettävät lankakorit ja kenkätelineet nopeuttavat tavaroiden löytämistä ja jokaiselle asukkaalle voidaan suunnitella oma käyttöalue. Liukuovilla varustettujen taustallisten komerorunkojen päälle voidaan lisätä säilytystilaa aina huonekorkeuden sallimissa rajoissa. Valituilla ovilla linkitetään tarvittaessa yhteen kaikki kodin tilat.

 

Keittiö- ja ruokailutilat – tarvikkeet liukuovien taakse

Säilytysjärjestelmä integroituu keittiön kalusteisiin saumatta. Metrinen yksikkö säilöö lähes koko keittiön tarvikkeet vaivattomasti sisälaatikoihin. Keittiötarvikkeet; ruokatavarat ja astiastot tulee olla helposti saatavilla. Yläkomerot mahdollistavat säilytystilan aina kattoa myöten, jolloin hukkatilaa ei synny.

Pienissä yksiöissä keittokomeron eteen asennettavat liukuovet ovat oiva ja nopea tapa piilottaa keittiö näkyvistä kokkaustarvikkeineen. Kaapistoistamme voi rakentaa vaikka ruokailutilan yhteyteen astiakaapiston varustettuna valoilla ja lasihyllyillä.

Oleskelutilat– elektroniikka ja muu viihde esille tai ovien taakse

Säilytysjärjestelmän yksiköistä rakennat tasoja ja hyllyköitä oman maun ja käyttötarkoituksen mukaan. Kodin elektroniikka, koriste-esineet ja kirjallisuus voidaan kätkeä halutessaan ovien taakse katseilta ja pölyltä suojaan. Tällä huoneen ilmettä saadaan minimalisoitua ja rauhoitettua. 

 

Makuuhuoneen säilytystilat – vaatetuksen ja liinavaatteiden säilytyspaikka

Pienemmissä makuuhuoneissa liukuovet ovat paras ratkaisu toimivuuden kannalta. Valitsemalla ryhmään kuvastinovet voit lisätä entisestään tilantuntua. Erilaiset mekanismit helpottavat vaatteiden järjestyksessä pysymistä: vetokorit, kenkäteline, housu- ja solmioteline selkeyttävät sijoittelua.

sis laminaattitasot (608) ja valopeilin

Vaatehuone - arjen pukeutumisen luksusta

Pukeutumistila on monen unelma. Erillinen pukeutumistila voi sisältää sisälaatikoita, liukuvia koreja, solmio- ja housutelineitä, ulosvedettäviä vaaterekkejä, alaslaskettavavia vaatetankoja, silityslautamekanismin, istuinlaatikoita ja tietysti paljon kuvastimia ja valaisimia.

 

Lastenhuone - leluille ja vaatteille kivat säilytystilat

Pienen ihmisen omat isot ja pienet tavarat tarvitsevat myös paikkansa. Lelut ja vaatteet on mukava laittaa korkeuksille, mistä ne saa helposti ja turvallisesti esiin. Yläkaappeihin saa kätkettyä harvemmin käytettävät tavarat. Alaslaskeutuvan vaatetangon myötä saa korkeammalla olevat ripustettavat vaatteet itse esiin. Lastenhuoneiden värimaailma voi poiketa paljonkin kodin muusta värityksestä. 

Muut tilat ja tilanjakajat – tyyliä ja toimivuutta

Keittiömalliston kaappeja, laatikostoja ja liukuovia voidaan sijoittaa kodin kaikkiin tiloihin. Voit rakentaa kätevästi oman kotitoimiston, siistit varastohyllyköt, lemmikin oman tilan, viinikaapiston.. Pesukone, kuivausrumpu, siivousvälineet ja silityspaikka voidaan sijoittaa vaikka käytävälle rakentaen sopivat runko-osat ja eteen liukuovet.

Skydedørsløsning til bryggers