Siemens-kampanjaetumme

Saat rahaa takaisin, kun ostat Siemens studioLine inductionAir Plus -induktiotason integroidulla liesituulettimella.

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua. Kun valitset studioLine-kodinkoneet, eri tuoteryhmien kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Jo ruoanvalmistus innovatiivisilla Siemens-kodinkoneilla on nautinto.

Saat jopa 300 € takaisin, kun ostat Siemens studioLinen inductionAir Plus-tuotteen. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä itsesi ja tuotteesi My Siemens-palveluun.

Kampanja-aika 1.4–30.6.2023. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 31.8.2023 mennessä.

Katso lisätiedot ja ohjeet täältä.

Siemens inductionAir Plus – induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi asentaa liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää kahden tuotteen parhaat puolet: ylivoimainen flexInduction-keittotaso ja tehokas liesituuletin. Tämän yhdistelmän ansiosta saat enemmän valinnanvaraa luoda unelmiesi keittiön. Siemens inductionAir Plus sopii kaikkiin keittiöihin ja erilaisiin asennusvaihtoehtoihin. Voit asentaa sen keittiösaarekkeeseen, ikkunan eteen tai keittiöön, jossa katto on poikkeuksellisen korkea tai vino.

Tiesitkö, että uusi Siemens aktiivihiilisuodatin cleanAir Plus ei vain poista yli 90 % ruoankäryistä? Nyt liesituulettimesta on tullut myös ilmanraikastaja.

Kuten ehkä jo tiedät, cleanAir-aktiivihiilisuodatin poistaa yli 90 % ruoankäryistä. Nyt uudet Siemens inductionAir Plus -keittotasot integroidulla liesituulettimella ovat varustettu uudella cleanAir Plus-suodattimella (huoneilmaan palauttavana), joka poistaa huoneilmasta myös siitepölyn ja allergeenit.

cleanAir Plus -suodatin poistaa tehokkaasti yli 99 % siitepölystä sekä sisäilman allergeeneistä. Siitepölykautena voit käyttää liesituuletinta ilmanraikastajana.

Huoneilmaan palauttava Plug’n play-asennus, cleanAir Plus-suodattimet ja liitoskappale ovat mukana inductionAir-keittotasojen pakkauksessa.

Haasta studioLine 150 päivää

Haluamme, että olet tyytyväinen hankintaasi ja teemme ainutlaatuisen tarjouksen, jonka ansiosta voit testata studioLine-kodinkonetta. Saat 150 päivän palautusoikeuden. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröidä itsesi ja studioLine-kodinkoneesi My Siemens -ohjelmaan ja hakea palautusta 150 päivän kuluessa ostopäivästä.

My Siemens on ilmainen asiakasklubi. Kaikki mikä liittyy Siemens-kodinkoneisiisi kerätään My Siemensiin, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeet, lisävarusteet – kaikki tiedot yhdessä paikassa.

Asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.