Keittiöremontin opas: suunnittelusta viimeistelyyn

Me Novartilla tiedämme, miten paljon keittiöremontin kokonaisuudessa on muistamista ja miettimistä. Meiltä saat kaiken mitä keittiöösi tarvitset: suunnitteluavun, keittiökalusteet, kodinkoneet, hanat, tasot, asennuksen ja vaikkapa koko remontin. Olemme listanneet tälle sivulle kuinka matka inspiraatiosta unelmien keittiöön etenee.

1: Yksilöllinen suunnittelu

Tarpeesi ja toiveesi kartoitetaan henkilökohtaisessa tapaamisessa suunnittelijan kanssa valintasi mukaan kotona, myymälässä tai verkkotapaamisessa. Vierailu keittiömyymälässä on loistava paikka ottaa tuntumaa konkreettisesti tämän hetken toimivimpiin keittiökalusteisiin.

Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaisen keittiön sinä haluat. Keittiösuunnittelijamme ovat ammattilaisia, joille mikään keittiöön liittyvä ei ole vierasta.

Verkkosivut ja muut mediat pursuavat ideoita keittiöihin. Voit kaikessa rauhassa inspiroitua kotisohvalta käsin tarjolla oleviin mallistoihin, ratkaisuihin ja palveluihin. Ammattilaisen kanssa on hyvä käydä läpi kaikki tulevaan keittiöön liittyvät toiveet ja toimenpiteet, niin säästyy monilta yllätyksiltä matkan varrella. Ammattitaitoiset huippusuunnittelijamme tekevät tarpeisiisi räätälöidyn täydellisen kaluste- ja tilasuunnitelman. Tarjoamme apua aina ajatuksen tasolta asennukseen asti. Uskalla kysyä ja kertoa tarpeesi!

2: Mittauspalvelu

Varmistamme, että tehty suunnitelma ja tilat ovat yhteensopivia.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu mittatarkistuksen tekeminen puolestasi. Ammattilaisemme tarkistavat ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden, kotelointien sekä sähkö- ja vesijohtojen sijainnit ja huolehtivat, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon suunnitelmaa varten. Keittiösuunnittelijamme voi suorittaa mittojen ottamisen jo mahdollisella kotikäynnillä tai erillisellä mittakäynnillä myöhemmässä vaiheessa.

3d designer design dit eget køkken værktøj

3: Suunnitelma

Keittiöstä tehdään tarvekartoituksen perusteella kolmiulotteiset 3D-suunnitelmat, joista selviää miltä kalusteet näyttävät eri suunnilta katsottuna. Keittiön kustannusarvio ja tarjous lasketaan suunnitelman perusteella. Hintaan vaikuttavat keittiön koko, erikoiskaappien määrä, materiaalivalinnat oviin, runkoihin, tasoihin, listoihin, vetimiin sekä lisävarusteiden määrä. Kodinkoneet, altaat ja hanat voidaan aina tilata samasta paikasta.

Tarjoamme kalusteillemme myös rahoitusvaihtoehtoa, jota hyödyntämällä kustannuksia voidaan jakaa pidemmälle aikavälille, jolloin jää varaa parempaan. Hyväksytyn suunnitelman perusteella tehdään tilaus tehtaalle ja määritellään toimitusajankohta. Kalusteiden toimitusaika vaihtelee 4-6 viikon välillä tilauksesta riippuen.

Kokeile suunnittelutyökalua

4: Toimitus

Laajassa, monipuolisessa mallistossamme on valinnanvaraa: pelkistetyn elegantista keittiöstä arjen luksusta nostattaviin keittiöinnovaatioihin. Tilaustyönä tehtaallamme Nastolassa puusepänalan ammattilaisten Suomessa valmistamat kalusteet mahdollistavat yksilölliset ratkaisut.

Toimitus tapahtuu sovittuna päivänä tehtaan autoilla ja kalusteemme toimitetaan valmiiksi tehdaskoottuina.

5: Asennuspalvelu

Asennuspalvelu hoitaa puolestasi projektisuunnitelman ja aikataulutuksen. Uudet kalusteet asentaa kalusteasennuksiin erikoistunut ammattilainen: näin kalusteet toimivat aina optimaalisesti ja lopputulos on visuaalisesti viimeistelty. Saat asennuksesta lopputarkastuspöytäkirjan ja tiedät, että kaikki on varmasti kunnossa.Asennustyöt sujuvat nopeasti, vanhan keittiön purkuun ja asennustöihin menee asentajalta noin viikon verran. 

Asennuspalveluun kuuluu asennus- ja työnjohto, kuljetus, sisäänkanto, kalusteiden purku ja kierrätys, LVIS– ja pohjatyöt sekä kalusteiden asennus. Asennuspalvelulle annamme kahden vuoden takuun.

Keittiösuunnittelijamme kautta järjestyvät myös muut ammattimiehet, kuten putkimiehet ja sähkömiehet. Usein remontin yhteydessä tehdään muutakin pintaremonttia; lattiat, välitilalaatoitukset, katto sekä valaistus. 

6. Lopputarkastus

Myönnämme keittiöillemme kattavan takuu nmateriaali- ja valmistusvirheiden osalta sekä runko-osien, ovien sekä runkoihin asennettavien laatikoiden ja muiden mekanismien osalta.

Kalustetoimituksen ja asennuksen jälkeen suoritetaan jälkitarkastus. Tarkastuksessa halutaan selvittää että työn jälki on moitteetonta sekä kalusteiden toimivuus ja ulkonäkö kuten suunniteltu. Näin tiedät, että keittiösi on varmasti toimiva.

Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör

Rahoituspalvelu

Tarjoamallamme rahoituksella maksat keittiösi sinulle sopivissa kuukausierissä ilman takaajia. Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi hankinnalle ajankohdasta riippumatta.

Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myymälään. Helppoa ja nopeaa!

Lue lisää