Ovet 279,969 ja saarekkeen takana 965. taso Dekton Helena, allas MX-70, hana Oras 3031F, koneet Miele

Maalattu vedinurallinen

Hintatyökalu ja rahoitus

Mitä uusi keittiö maksaa?

Keittiösuunnitteluohjelma havainnollistaa uuden keittiösi: voit leikitellä eri pohjaratkaisuilla, ovimalleilla ja tasoilla ja näet, miltä elämäsi keittiö voisi näyttää. Saat alustavan hinta-arvion suunnitelmastasi, mikä auttaa hahmottamaan budjettiasi.

Suunnitteluohjelma

Rahoitus

Yhteistyössä Santanderin kanssa tehdyn rahoituksen avulla maksat keittiösi kuukausierissä ja rahaa jää muuhunkin.

Rahoitusratkaisumme

Huurre Pilvi

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika
Tämä keittiö on esillä seuraavissa myymälöissä

Upotetut kahvat ovat fiksu muotoiluominaisuus, jolla on sekä käytännöllisiä että esteettisiä etuja. Kätevä, koska mikään ei ole tiellä. Esteettinen, koska kahvat muodostavat erillisiä vaakasuoria linjoja, joissa linjat pelaavat tehokkaasti yhteen.

Vedikkeetön keittiö on moderni ja minimalistinen, joka tarjoaa upeita sisustusmahdollisuuksia niille, jotka pitävät puhtaasta ja graafisesta suunnittelusta.

Malli on pohjoismainen keittiö parhaimmillaan, ja se edustaa pohjoismaista keittiötyyliä sekä on ihastuttava trendikeittiö.

Varusta keittö innovaatioilla

Nouseva kulma

Sähköisesti nousevalla ja laskevalla kulmamekanismilla saat kodinkoneet tai muut keittiön tavarat helposti piiloon ja esille.
Urban-vihanneslaatikko ja -leipälaatikko

Vihanneslaatikko on paitsi tyylikäs myös erityisesti hygieeninen säilytyslaatikko vihanneksille ja leivälle. Laatikkolinjaan integroitavassa vihanneslaatikossa on karkaistua lasia oleva liukukansi.

Luna - valaistu välitilaelementti

Tuo persoonallisuutta keittiöösi ja ripaus luksusta arkeen! LUNA on kotimainen, ainutlaatuinen ja persoonallinen tapa vaihtaa keittiösi ilmettä vaikka joka kuukausi.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.