Ryhdy Novart-yrittäjäksi

Novart franchising – tule suunnittelemaan keittiöitä elämää varten

Onko tässä etsimäsi tilaisuus? Haemme uusia Novart-kauppiata myymälöihimme eri puolella Suomea. Tarjoamme käyttöösi yhden Suomen rakastetuimmista keittiöbrändeistä, valmiin konseptin edut sekä monipuolisen tuen menestyäksesi itsenäisenä franchise-yrittäjänä.

Miksi Novart-yrittäjyys?

Keittiön merkitys kodeissa

Keittiö on niin paljon enemmän kuin pelkät kalusteet. Se on elämän näyttämö, joka asettaa raamit monelle tärkeälle tapahtumalle. Se on ennen kaikkea toiminnallinen ympäristö, jossa kodin arjen ja juhlan tulee soljua saumattomasti päivästä toiseen. Keittiö toimii inspiraation lähteenä ja on usein kodin näyttävin ja keskeisin tila.

Vahvaa suomalaista osaamista

Novartin historia juontaa juurensa aina 1940-luvulle, jolloin Nastolan tehtaamme tontilla valmistettiin ensimmäiset keittiökalusteet. Nykyään Novart on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista keittiötoimittajista. Liikevaihtomme oli viime vuonna 93 Meur ja toimitamme joka arkipäivä 100 keittiötä suomalaisiin koteihin. Valmistamillamme kaapistoilla on suomalainen Avainlippu-tunnus. Korkea laatu on meille tärkeää ja asetamme muotoilun ja toiminnallisuuden etusijalle keittiöitä valmistaessamme. Suunnittelemme keittiöitä elämää varten ja kehitämme tuotantoamme vastaamaan kuluttajien muuttuvia vaatimuksia kestävän kehityksen mukaisesti. Pyrimme ohjaamaan kuluttajaa tekemään kestäviä ja älykkäitä valintoja kanssamme, jotta keittiöt kestävät sukupolvelta toiselle.

Mitä menestyväksi Novart franchising-yrittäjäksi tuleminen vaatii?

Oletko kiinnostunut sisustussuunnittelusta ja rakentamisesta, ja haluat kasvattaa omaa liiketoimintaasi kannattavasti? Tarjoamme tukea ja resursseja uuden uran toteuttamiseen keittiöiden parissa.

Aiempi kokemus keittiö- tai sisustusalalta auttaa työssä, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on intoa omana itsenäsi lähteä rakentamaan menestystarinaa kanssamme. Nykyisten franchising-yrittäjiemme taustat vaihtelevat paljon ja myyntikokemuksen lisäksi heille on yhteistä:

  • vahva tahto johtaa omaa menestyvää yritystä eteenpäin yhdessä tiimin kanssa
  • vastuullisuus ja huolellisuus
  • asiakaskeskeisyys
  • tavoitteellisuus
  • taloudelliset resurssit oman osakeyhtiön perustamiseen ja rahoittamiseen

 

Oman Novart-myymälän omistaminen ja johtaminen voi olla hyvin palkitsevaa sekä taloudellisesti että henkisesti. Tunnistatko itsesi yllä olevasta kuvauksesta? Jos sinulla on kunnianhimoa, sitoutumista, halua ja kykyä saada asiat tapahtumaan, ota yhteyttä rekrytointiimme.

Hae Novart-kauppiaaksi 

Tuemme Novart-kauppiaita

Ennen avaamista

Annamme sinulle parhaat edellytykset menestyä Novart-myymälässäsi. Autamme sinua myymälän perustamisessa ja perehdytämme sinut perusteellisesti ennen myymälän avaamista. Tarjoamme koulutusta tuotteisiin, myyntityöhön ja myynnintyökaluihin liittyen.

Jatkuva tuki

Olemme mukana tukemassa sinua myös myymälän avaamisen jälkeen. Varmistamme, että saat koulutusta uusista tuotteista sekä jatkuvaa myyntitukea sinulle ja myyjillesi. Uutta työntekijää palkatessasi opastamme henkilöstön hoidossa ja koulutuksessa ensimmäisestä päivästä lähtien. Sinulla on tukenasi aluemyyntipäällikkömme, joka auttaa sinua liiketoimintasi kehittämisessä. Myymäläkonseptipäällikkömme auttaa sinua johdonmukaisesti myymäläkonseptin toteuttamisessa. HR-toimintomme on myös apunasi rekrytoinneissa tai muissa henkilöstöasioissa. Sinun menestyksesi on myös meidän menestysemme!

Markkinoinnin tuki

Novartin markkinointitiimi panostaa systemaattisesti Novart-brändin kehittämiseen ja erottautumiseen kilpailijoista eri kohtaamispisteissä. Brändin rakennuksen lisäksi markkinointitiimi hoitaa taktista valtakunnallista markkinointia, huolehtii ajanvaraustyökalujen kehittämisestä sekä paikallisten kampanjoiden luomisesta yhteistyössä myymälöiden kanssa. Tiimimme tuottaa myös inspiroivat kuvastot ja muut aineistot myynnin tueksi.

Seuraava askel

Jos olet yrittäjähenkinen myynnin moniosaaja, joka arvostaa kotimaista laatua ja haluat olla osa menestyvää tiimiämme, niin hae kauppiaaksi meille Novartille nyt!

Hae kauppiaaksi