Marbodal Signatur Ekbacken - ramdelar i ek faner i brunbets kulör

Laatikosto- ja kaappiratkaisut

Valikoimastamme löytyy kaapistoja eri korkeudella, syvyydellä sekä leveydellä. Älykkäät säilytysratkaisut tilan maksimaaliseen hyödyntämiseen, käytännölliset sisustusyksityiskohdat ja koristeelliset hyllyjärjestelmät – kaikki auttavat luomaan hyvin toimivan keittiön, josta nautit vielä vuosia. Toiminnallinen keittiö on tärkeä kokonaisvaltaisen keittiökokemuksen kannalta ja se edistää siistimpää ja sujuvampaa arkea.

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Line kan fås med innramming i foliert MDF i samme farge.

Alakaapit

Alakaapit ovat tilavia sisältäen runsaasti erilaisia vaihtoehtoja käyttötarpeisiin. On erikokoisia yksiköitä ja materiaaleja, joita yhdistelemällä käytettävissä oleva tila suunnitellaan yksilöllisin tarpein. Rohkea sisustaja valitsee oman kokonaisuuden alakaapeista yhdistäen ne täysin erilaisiin yläkaappeihin. 

Alakaapistojen sisävarustelu ja leveysvaihtoehdot ovat monipuolisia: hyllykaappien lisäksi erilaiset sisälaatikot, korimekanismit, jätekaappiratkaisut ja puulaatikot tekevät alakaapistot toimiviksi. Leikkuulaudat voi piilottaa hyllykaappiin tai laatikostoon tai hankkia erillisen pöydällä pidettävän ison leikkuulaudan. Alakaappien leveydet ja korkeudet suunnitellaan käyttäjän tarpeiden mukaan ja hyllykaapeissa syvyyskin on muunneltavissa. 

Erittäin tyylikäs ratkaisu esimerkiksi keittiön ja olohuoneen tai ruokailutilan välille on aaltolasiovinen kaapisto.

Yläkaapit

Keittiön yläkaapit ovat yleensä aina syvyydeltään pienempiä kuin alakaapit. Tilan haltuunotto on helppoa, sillä yläkaappeja voi olla monessa eri korkeudessa ja ne voivat mennä portaittain eri tasoissa. Makuja on monia: toiset arvostavat suoraa kaappilinjaa ja toiset taas vierekkäin matalia ja korkeita, jolloin kaapistolinja on rikottu luoden hyvinkin persoonallista ilmettä. On myös trendikästä jättää yläkaapit kokonaan pois.

Keittiön yläkaappeja on monenlaisia: lasihyllyillä, levyhyllyillä, korimekanismeilla ja ritilöillä. Ilmeeltään kevyempi vaihtoehto on avohyllyköt sekä lasiovet, joiden takana olevissa yläkaapeissa olevat lasihyllyt ja valot tuovat kauniisti esille astioita tai esineitä. Valikoimasta on saatavilla monia runkovaihtoehtoja ja halutessaan reunanauhoituksella saadaan lisäilmettä ulkonäköön.

Korkeat kaapit

Keittiön korkeita kaappeja eli komeroita löytyy valikoimistamme useisiin eri käyttötarkoituksiin. Korkeat kaapit kätkevät sisäänsä paljon säilytystilaa sekä helppoja ratkaisuja tavaroiden järjestyksessä pysymiseen. Korkeita komeroita on saatavilla erilaisilla korimekanismeilla ja laatikostoilla sekä myös integroiduilla kodinkoneilla. Aamiaiskaapin toteuttamiseksi ehdoton suosikki! Korkeita kaappeja on mallistossamme kolmea eri korkeutta erilaisilla varusteluilla.

Kaapistojen mekanismit

L-muotoisissa keittiöissä tasoja yhdistävä kulma saattaa helposti jäädä hyödyntämättä koko kapasiteetiltaan. Onneksi keittiön kulmakaapeilla keittiön kulmat saadaan kätevästi käyttöön. Yläkaapiston kulmakaapeista on saatavilla erimallisia hyllykaappeja kahdessa eri korkeudessa ja alakaappeihin on saatavilla hyllykaapin lisäksi monenlaisia korimekanismeja. Valikoimissa on saatavilla esimerkiksi puolikaruselli, ¾ karuselli, Le Mans -mekanismi sekä pyörivä mekanismi. Ei enää kulmakaapin takanurkasta tavaroiden etsimistä, kun kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa.

Marbodal Hemma hos - Markiz Tainton

Laatikostot

Keittiön laatikostoja löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen ja ne on valittavissa erikorkuisilla laatikoilla ja mekanismeilla. Yksi suosituista mekanismeista on TIP ON -mekanismi, joka on täysin sähkötön laatikon avaamismekanismi. Laatikko avautuu kevyesti etusarjaa painamalla tai vaikka polvella työntäen. Laatikostoihin on saatavilla myös astiankuivauslaatikko, kodinkonekaappeja laatikolla, allaslaatikostoja, jätekaappeja, silityslautamekanismi sekä leikkuulautalaatikostoja. Näistä vaihtoehdoista löytyy varmasti paras mahdollinen suunnitelma toimivalle ja hyvin organisoidulle keittiölle.

Hyllyköt

Päätyhylly tarjoaa sekä tehokkaan että käytännöllisen tavan hyödyntää keittiön kaikkia mahdollisuuksia. Hyllyä on saatavilla sekä viilu- että maalattuina väreinä sekä eri leveyksinä ja korkeuksina. Hylly voidaan asentaa viimeistelyyksi keittiösaarekkeesi tai tyylikkääksi viimeistelyksi penkille tai korkeille kaappeille. Vie hyllykkö seuraavalle tasolle ja täydennä vapaasti LED-valaistuksella.

Täydellinen esineiden säilytyspaikka on koko seinän kokoinen hyllykkö, joka paljastaa yhdellä silmäyksellä tärkeiden tavaroiden sijainnin. 

Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring.

Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen. Vacker utsida - djup insida

Kaikki yksityiskohdat keittiöösi

Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva keittiö

Autamme sinua suunnittelemaan keittiöstä tilan elämääsi varten.